134.914 gebruikers | 85.737 films | 31.053 regisseurs | 3.508.921 berichten | 4.931.598 stemmen

locatie: Films » Dear John (2010) » Info

Drama / Romantiek
108 minuten

geregisseerd door Lasse Hallström
met Channing Tatum, Amanda Seyfried en Henry Thomas

Een jonge soldaat John Tyree (Channing Tatum), is met verlof en wordt verliefd op de schitterende, maar conservatieve studente Savannah Lynn Curtis (Amanda Seyfried). De twee beleven een mooie tijd en wanneer John weer op uitzending gestuurd wordt, beloven ze elkaar brieven te schrijven om hun liefde levend te houden. Maar de lange afstand tussen beiden lijkt voor meer problemen te zorgen dan verwacht.

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 januari 2012, 18:41 uur
De film is te doen, maar ik had me er meer van voorgesteld.

confucius repeat
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 januari 2012, 12:32 uur
Zo melig allemaal. Een " i'm sorry movie." Couths Mahler, de meesteres van de stationsromans kan hier nog wat van leren. Waarmee ik niet wil zeggen dat dit romantisch drama bij het grof vuil moet worden gezet. Bij tijd en wijle lust ik er wel pap van. Channing Tatum komt spijtig genoeg niet realistisch over noch in een romantische noch in... nergens in.
Geen "Mandolins in the Moonlight." De volgende.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

exclusief € 0,99 verzendkosten

exclusief € 1,95 verzendkosten

exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 januari 2012, 17:21 uur
Het verhaal begon zeer goed en veelbelovend maar viel ergens halfweg wat in elkaar.
Dit ligt zeker niet aan de acteurs want deze waren super. Ook de locaties en het camerawerk waren van zeer goede kwaliteit.
Ik had het verhaal liever anders zien lopen. Jammer

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 april 2012, 14:55 uur
Ook weer een film die ik vaak kan kijken zonder dat ik hem zat wordt.
Mooi verhaal, goed gespeeld en een prettige sfeer. Totaalplaatje naar mijn idee.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 april 2012, 9:09 uur
ik hou niet echt van romantische saaie amerikaanse films. *2

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 april 2012, 2:22 uur
Ik keek eigenlijk met heel lage verwachtingen naar deze film. Had niets te doen en zag dat mijn moeder naar deze aan het kijken was dus dacht ik ik kijk eens even mee. :Z Ik dacht dat het weer zo'n typisch Amerikaans drama ging zijn met al hun sentimentele bullshit. Met dan nog Channing Tatum de zogezegde badboy _O^ Was eigenlijk goed verrast van deze film. Slecht is hij zeker niet en op sommige momenten waren er wel mooie beelden (John dat huilt bij zijn vader in het ziekenhuis die op sterven ligt). Niet dat ik een sentimenteel mietje ben ;( maar vond het toch wel mooi geacteerd van Tatum. Al bij al een redelijk goede film.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 april 2012, 8:45 uur
Niet tevreden na het kijken van deze film.

Eerst en vooral om de domme keuzes van de soldaat, totaal geen diepgang in het 'waarom?' hij besluit om nog langer in het leger te blijven. Als je de liefde van je leven vindt dan blijf je daarbij verdorie! Gewoon een manier om toch maar een verhaaltje te kunnen maken om zo de kijker te kunnen boeien. Het interessantste personage van de film was zijn pa.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 mei 2012, 14:13 uur
Ja een goeie film.
Maar ik denk dat ik er toch iets meer van had verwacht.
Miss. iets meer romantiek etc.
Voor de rest heerlijke film, maar miste net dat beetje extra.