Santa Buddies (2009)

geregisseerd door
Robert Vincemet
George Wendt,
Christopher Lloyd en
Danny WoodburnPuppy Paws, het zoontje van Santa Paws, is de Noordpool nogal zat en gaat op zoek naar andere hondjes, zodat hij kan leren om normaal te zijn en hij ontmoet Budderball. Maar dan begint de magische kerst ijspegel te smelten en mensen vergeten langzaam maar zeker de echte gedachte rondom deze feestdagen. Het is nu aan Puppy Paws en zijn nieuwe vriendjes om kerst te redden.
[permalink] geplaatst op 15 mei 2009, 22:24 uurChristopher Lloyd. U weet wel, uit Back to the Future...
[permalink] geplaatst op 8 november 2009, 12:59 uurimdb zegt een gigantische 1,9
hier is het nu 4,75
???
[permalink] geplaatst op 8 november 2009, 16:36 uurBS schreef:
imdb zegt een gigantische 1,9
hier is het nu 4,75
???
Kijk eens wie er gestemd hebben
Er is gewoon 2 of 3 keer door dezelfde persoon gestemd maar ondere andere namen

3,0
[permalink] geplaatst op 8 november 2009, 17:32 uurWel grappig, echt zoetsappig kerstfilmpje.
3,0
[permalink] geplaatst op 11 november 2009, 16:46 uurheerlijke kerstfilm voor de hele familie
1,0
[permalink] geplaatst op 13 november 2009, 12:39 uurNorm!!! Nou die deed pas slecht in deze film, hij heeft de omvang, maar verder leek het of hij een pint te veel op had en zijn tekst vergeten.
Tja, zo'n image raak je moeilijk kwijt.
Verder konden mij die honden weinig boeien, misschien Rosebut's, waar ken ik die naam toch van, kontje.
0,5
[permalink] geplaatst op 14 november 2009, 20:54 uurSlecht, slechter, slechtst, en dan dit gedrocht.
Als mijn kinderen het al nep en zoetsappig vinden, zegt dit wel genoeg.
1,0
[permalink] geplaatst op 20 november 2009, 21:45 uurMeer voor kinderen van een jaar of 5.
0,5
[permalink] geplaatst op 13 december 2009, 0:13 uurNa het vreselijke Beverly Hills Chihuahua heb ik gezworen geen films met in kleding gestoken pratende hondjes te kijken. Maar toen werd het bijna kerst, en waren er die schattige puppies met kleine rode kerstmutsjes op, dus ach…
Dom, dom dom. Een warrig en on-origineel verhaal, het praten van de honden is erg lelijk gedaan en de noordpool ziet er werkelijk niet uit. In deze ongetwijfeld schattig bedoelde film ontbreekt elke vorm van charme. Nou ja, op die van de puppies na dan.
5,0
[permalink] geplaatst op 15 december 2009, 19:02 uurJEMUG MENSE...
ik vind het een beetje asociaal hoe jullie de film lopen af te kraken,
ik heb de film in het engels bekeken, en daar vond ik het teminste een super film, de stemmen zijn er leuk, en vooral ''tiny'' het kleine hondje smelt je bij weg als ze het liedje zingt.

mn broer (en hij is aardig macho) vond de film int engels leuk
ik ken snow buddies ook en die is in het nederlands niks
maar in het engels vind ik hem leuker
ik vind het een top film, en het is een familie film, vooral voor de kindere,
dus als je zo graag commentaar geeft als volwassenne over deze film, kijk dan ook eens door de ogen van het kind
ik vond de film geweldig

4,0
[permalink] geplaatst op 25 december 2009, 12:04 uurIk vond het een geweldig leuke kerstfilm!
Ideaal voor een fijne kerst namiddag!
Kei leuke hondjes. En heel leuk kerstverhaal

Ik snap ook de slechte reacties niet het is een kinderfilm maar wel een verdomd leuke! En zoals luckiie zegt in het Engels is de film het fijnste!
Ik vind ook dat de hondjes zeer leuk zijn. En de film heeft ook een goede boodschap!
4 *
0,5
[permalink] geplaatst op 28 december 2009, 13:17 uurDe slechtste kerstfilm van het jaar.
zelfs mijn jongste dochter keek raar op tegen de slechte computeranimaties bij enkele momenten.
het lijkt me ook sterk dat deze in Amerika aanslaat, omdat ze daar veel meer met kerst(mannen) bezig zijn.
Opmerkelijk is hoe er wordt gedaan alsof kerstman altijd een hond heeft gehad (santa paws)
de Nederlandse vertaling is beneden alle pijl!
snow buddy's kon ik nog wel waarderen, maar deze versie is zeer zwak
[permalink] geplaatst op 28 december 2009, 13:57 uurSpikeR schreef:

3,0
[permalink] geplaatst op 10 januari 2010, 10:19 uurWe hebben alle delen van de buddies
maar deze is toch wel de leukste
de kinderen vonden hem ook geweldig
2,5
[permalink] geplaatst op 16 maart 2010, 20:24 uurSpikeR schreef:
de Nederlandse vertaling is beneden alle pijl!
... en dan mogen we nog blij zijn dat ze niet jou hebben gevraagd de vertaling Engels-Nederlands te maken ...
Het is toch echt: beneden alle peil !
Van de "buddies" films vind ik deze helaas wel de minst leuke, maar dat kan ook liggen aan mijn niet aanwezige belangstelling voor kerst (en alles dat daarbij hoort).
[permalink] geplaatst op 30 april 2010, 15:25 uurags50 schreef:SpikeR schreef:
Het is toch echt: beneden alle peil !.
Mensen maken wel eens fouten in hun tekst, ik bedoelde inderdaad de Engelse vertaling naar het Nederlands en dat was trouwens al opgemerkt
pijl, peil - tomato tomorrow
Om dit nog eens aan te halen is zinloos, meld dit maar op het forum waar ze zich zo druk kunnen maken wie welke verkeerde spelling gebruikt
[permalink] geplaatst op 30 november 2010, 22:23 uurEen leuke kerstfilm met super schattige hondjes. Daar zwijmel je van weg, als je althans van die leuke wollige hondjes houd. Aanrader, leuke familiefilm
[permalink] geplaatst op 10 december 2010, 15:41 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenFilm die inspeelt op de gevoelens die vooral kinderen koesteren voor puppies.
De clichés worden niet geschuwd. De liedjes vormen samen met het religieuze geneuzel dieptepunten. Met de scene dat het gezin met de hondenlokker voor het kerstmaal in gebed gaat als kers op de bedorven slagroomtaart.
1 kerststerretje
1,0
[permalink] geplaatst op 19 december 2010, 15:56 uurEen zeer matig filmpje, dat echt alleen leuk is voor de allerkleinsten, want voor de anderen valt er niet echt veel te genieten. Wat vooral opvalt is de ontzettend slechte CGI. De noordpool en de rendieren zien er echt ontzettend nep uit.
Verder is het verhaal zo standaard als maar zijn kan, mierzoet en vol vervelende muziek en ander geneuzel. Het is dat we de film 's middags met zijn allen hebben gekeken. Was het avond geweest, dan was ik er ongetwijfeld bij in slaap gevallen.
1,0* voor de hondjes
3,0
[permalink] geplaatst op 20 januari 2011, 1:35 uurAls hondenliefhebber kan ik hier niet omheen. Ik weet wel dat dit een slechte film is maar ik ben nu eenmaal gevoelig voor dit soort schattigheden en dan vergeet je het moralistische geneuzel meteen.
Koddig filmpje