Dylan Dog: Dead of Night (2010)

40 stemmen | gemiddelde 2,08
Horror /
Mystery107 minuten
geregisseerd door
Kevin Munroemet
Brandon Routh,
Sam Huntington en
Taye DiggsDylan Dog (Brandon Routh), is een privédetective die gespecialiseerd is in paranormale verschijnselen. Hij wordt gedwongen de verdwijning van zijn vriend te onderzoeken in New Orleans. Dit doet hij samen met zijn collega Marcus (Sam Huntington). Het onderzoek van de twee begint al snel vreemde vormen aan te nemen, als bovennatuurlijke schepsels hun pad kruisen.
[permalink] geplaatst op 8 mei 2010, 10:29 uurklinkt erg leuk en ben benieuwd wat het wordt.
[permalink] geplaatst op 20 juni 2010, 22:24 uurKlinkt interessant, mede omdat het een horrorfilm is wat geen remake of vervolg is. Laat maar komen.
[permalink] geplaatst op 17 augustus 2010, 7:48 uur
[permalink] geplaatst op 17 augustus 2010, 10:02 uur
[permalink] geplaatst op 11 februari 2011, 12:44 uur
bobbydigital01
[permalink] geplaatst op 30 april 2011, 11:22 uurIk denk dat dit een toppertje word,ik kan niet wachten!!! trailer ziet er vet uit!!
1,5
[permalink] geplaatst op 19 juni 2011, 16:46 uurAls dit Dylan Dog is waar zijn dan
- De onafgemaakte model scheepjes.
- Groucho, de partner van Dylan.
- De inktzwarte Humor waar de strip zo bekend om staat.
- London, en zijn sfeer.
- De altijd synisch en skeptische Bloch, mentor en oud collega van Dylan.
Ik weet niet wat deze film moest voorstellen maar het had niets te maken met Dylan Dog, het leek meer op de Goon en daar komt binnekort een film over uit.
2,5
[permalink] geplaatst op 19 juni 2011, 17:03 uurGeen kenner van de strips dus ook hier weer gezegend met een gebrek aan vooroordelen waar je later de zgn fanboys over zult horen huilen.
De film zelf begint best aardig. Een heerlijk traag beginnende detective film in de stijl van Humphrey Bogart.
De eerste helft is zowaar aangenaam, maar als eenmaal de (oh hoe standaard) love-interest geïntroduceerd is dan valt de hele film in elkaar van narigheid.
Erg jammer want het had met minimale inzet meer een leuke film kunnen worden.
3,5
[permalink] geplaatst op 19 juni 2011, 20:37 uurTrailer was leuk en grappig. De film was leuk om te zien. Heb geen idee waar de comic over ging dus kan de film gelukkig met niks vergelijken.
Leuk om gezien te hebben vond ik.... meer niet.
2,0
[permalink] geplaatst op 27 juni 2011, 13:15 uurstraks eventjes kijken. de verschrikkelijk lage score voorspelt al niets goeds. nu ja, het is niet dat ik iets anders verwacht had hoor
1,5
[permalink] geplaatst op 27 juni 2011, 21:58 uurHier heb ik wat info...
In Italië is hij al sinds 1986 een cult-figuur. Hele volksstammen verslinden al jaren iedere maand zijn nieuwste aflevering. Zelfs Umberto Eco zei ooit dat hij hem dagenlang aaneen kon lezen zonder zich te vervelen - net als trouwens wat erudietere kost als de Bijbel en Homerus. Dylan Dog is ook de strip die ter inspiratie diende voor Mike Mignolas Hellboy.
En een linkje naar mijn lokale stripwinkel, tevens ook de nederlandse uitgever.
Dylan Dog strips
2,5
[permalink] geplaatst op 27 juni 2011, 22:30 uurHad qua gegeven nog wel iets kunnen worden, maar helaas... De film zit rommelig in elkaar en overtuigt op visueel gebied absoluut niet. De houterige 'stoere' rol van Tom Cruise-wannabe Routh helpt ook al niet. De dik aangezette, ironische 'private eye' voice-over zorgt hier en daar wel voor een glimlachje, maar zombie sidekick Huntington verveelt vrijwel direct. Matige aktiescenes en special effects drijven definitief een houten staak door het potentiëel. Slappe hap.
0,5
[permalink] geplaatst op 30 juni 2011, 23:15 uurBah.
Naderhand even opgezocht en blijkbaar is dit gebaseerd op een strip. Could've fooled me, ik was er tijdens het kijken zeker van dat dit één of andere feature length special was van een populair Amerikaans reeksje.
De film heeft namelijk veel weg van een TV reeks. Erg korte scenes, veel plot, brak afgebroken oneliners, griezelig slechte voice-overs en een stelletje acteurs die zich maar beter tot het tv-scherm kunnen beperken.
Een compleet onboeiend verhaaltje over weervolveen en vampieren, al is dat het grootste probleem uiteindelijk niet. Het wordt gewoon zo brak gebracht allemaal dat hij mij na een goeie vijf minuten al sterk begon tegen te staan.
Laat Munroe aub iets voor TV gaan doen, de arme man is niet geschikt om films te maken, zoveel is duidelijk. Een droevige vertoning die aardig in het verkeerde keelgat schoot.
[permalink] geplaatst op 18 oktober 2011, 9:11 uurzoals de film is gemaakt is het meer een jeugdfilm .
0,5
[permalink] geplaatst op 7 april 2012, 23:37 uurBuiten de goede speciale effecten is het huilen met de pet op bij deze strip verfilming. Langdradig, saai en beroerde acteurs. Te mijden.
2,5
[permalink] geplaatst op 15 april 2012, 10:42 uurIk vond het ook wel grappig wist niet wat het was lekker over de top
3,0
[permalink] geplaatst op 9 mei 2012, 16:08 uurLeuk,beetje ala underworld,geen topper maar wel goed om eens te zien