New Moon (2009)

geregisseerd door
Chris Weitzmet
Kristen Stewart,
Robert Pattinson en
Taylor LautnerNadat Bella herstelt van een vampieraanval, die haar bijna van het leven beroofde, viert ze haar verjaardag bij Edward en zijn familie. Een ongelukje zorgt er echter voor dat Bella begint te bloeden, iets wat voor de familie van Edward onverdraaglijk is, aangezien hun dorst naar het bloed van Bella iets is wat er altijd zal blijven. Edward en zijn familie besluiten Bella hierdoor alleen te laten in deze periode, iets wat beter voor iedereen lijkt te zijn. De eerst diepbedroefde Bella vindt troost bij Jacob Black, waar ze een vriendschap mee opbouwt. Het lijkt allemaal weer beter te gaan, maar Bella weet niet dat er hierdoor alleen maar nieuwe gevaren op de loer komen te liggen...
3,5
[permalink] geplaatst op 12 maart 2012, 18:32 uurTja dat is wel het grootste minpunt van de films en de boeken haha
1,5
[permalink] geplaatst op 21 maart 2012, 16:16 uurvond twilight 1 al niet goed, maar ging toch een gokje wagen met deze film. maar deze is nog saaier en er zit nog minder actie in. slechte film.
2,0
[permalink] geplaatst op 30 maart 2012, 17:34 uurBoring.. Saai. Heel vervelend. Daar waar in deel 1 t nog interessant was is t hier alleen maar bakvissen vermaak. Ik dacht serieus dat er geen zeurderige rol bestond dan die van Frodo, maar Bella krijgt t voor elkaar om nog irritanter en jankeriger te zijn.
Weet niet wat er eerst was,de true blood serie of deze maar tis wel jatwerk over en weer, alleen dit dan een kwalitatief arm niemandalletje op puberniveau.
Mug en ruud c spreken er treffend over..
1,5
[permalink] geplaatst op 9 april 2012, 11:10 uurEen klein beetje beter dan het eerste deel.
Bella en Edward horen bij de meest irritante en verschrikkelijkste personages die ik ken, maar sommige nevenkarakters zorgen er voor dat je de film toch nog kan uitkijken.
Maar ik snap niet dat die Jacob de hele film in zijn blote pens rondloopt.
Heeft dat nut?
3,5
[permalink] geplaatst op 18 mei 2012, 19:02 uurOok het tweede deel van The Twilight Saga blijft dicht bij het boek en is heel mooi gemaakt. Ik ben blij dat ze Taylor Lautner hebben gehouden als Jacob, ik kan me niet niet voorstellen dat iemand anders die rol zo goed neergezet had kunnen hebben.