134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.259 berichten | 4.930.197 stemmen

Crazy Girls Undercover (2009)

Crazy Girls Undercover (2009)
22 stemmen | gemiddelde 1,79
mijn stem:
Actie
90 minuten

geregisseerd door Chris Langman
met Nikki Schieler Ziering, Clive Robertson en Simona Fusco

Damon Archer, CIA agent en eigenaar van een club in Las Vegas, vraagt de hulp van zijn prachtige showdames om de terrorist, die Damons familie vermoordt heeft, op te sporen. De terrorist is nu bezig een gigantische bom te bouwen. De dames zullen undercover gaan en moeten al hun vaardigheden gebruiken, om de terrorist te stoppen.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 april 2009, 8:22 uur
Een actiefilm met een zwak verhaal en simpele actie. De vele bimbo's zien er goed uit (topless) dus dat levert weer een extra puntje op. Voor als je echt niets te doen hebt....

Nancy1980
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juni 2009, 11:20 uur
wat een baggerfilm, na 10 minuten uitgezet omdat hij me mateloos irriteerde.
Beetje nageaapt van Charlies Angels, film draait alleen om mooie vrouwen en borsten. daarnaast proberen ze er een soort stripboek effect aan te geven, ik vond er geen bal aan.

Maar kan me voorstellen dat ie voor sommige mannelijke kijkers die echt niks te doen hebben, best vermakelijk is hahahaha

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juli 2009, 10:29 uur
deze film is zo slecht.
je moet gewoon kijken
ongeloof. dat de makers van deze film dit zelf niet snappen dat dit dus bagger is

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 juli 2009, 23:14 uur
Niet al te goede film. Hij heeft mij wel niet echt verveeld. Verhaal is maar gewoon. Het is heel slecht geacteerd.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 september 2009, 22:53 uur

Uhm, niet dat ik de film gezien heb, maar ik zou hierbij toch bijna denken aan een porno op MM :P

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 september 2009, 7:34 uur
... :D

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2011, 0:03 uur
In één keer uitgekeken zonder in slaap te vallen. Daarom 4 punten. Niet bij nadenken, zakkie chips en een koud pilsje dan is de avond zo voorbij.