Doghouse (2009)

geregisseerd door
Jake Westmet
Noel Clarke,
Terry Stone en
Christina ColeZeven mannen besluiten op excursie te gaan naar een vriend, om hem te helpen met het regelen van zijn scheiding. Als ze aankomen in een klein dorpje, komen ze erachter dat alle vrouwen die er wonen besmet zijn met een virus, waardoor ze kannibalen zijn geworden, met een hekel aan mannen.
3,5
[permalink] geplaatst op 25 januari 2011, 15:15 uurHeb erg gelachen... Leuke Britse humor, toppie..
jirachi03
[permalink] geplaatst op 29 januari 2011, 23:38 uurIK vind 'm als beginnend liefhebber van horrorcomedies een leuke film

Zombieland was minder

3,5
[permalink] geplaatst op 3 februari 2011, 1:22 uurTsjah wat moet je zeggen over zo een film. Als je niets verwacht en verstand op o,o zet is het toch altijd weer leuk om zo een film te kijken. De vrouowelijke zombies waren echt hilarish absurd bedacht (de verschillende personages van Goth tot oma tot tandarts etc.) en best leuke humor ik moest vooral lachen om ...
Pak die sleutel nou !!! ja hallo, dit is een multifunctionele broek met 11 zakken "ELF Zakken"

3,0
[permalink] geplaatst op 8 maart 2011, 16:06 uurNet als Dance of the dead (2008), die ik toevallig gisteren heb gezien (en deze vandaag), is dit geen film voor mij.
Wel moet ik toegeven, wat overigens ook bij dance of the dead is, dat hier wel een lekker sfeertje in zit. Hij was makkelijk uit te kijken en de minuten waren zo voorbij. Maar of het een film is die ik graag wil houden, die ik vaker zal op zetten? Nee.
Een leuk gegeven. Alle vrouwen in het stadje veranderen in zombies en roeien langzaam maar zeker de mannen uit. Voor mij erg origineel.. ik heb nog nooit een film gezien die hetzelfde concept had.
Maar toch is dit niet genoeg voor mij. Ik heb liever een gore spannende horror. Deze film slaagt er niet helemaal in om echt eng te worden, mede door de humor erin natuurlijk. En ja, wil een horrorfilm voor mij slagen, dan moet hij toch wel momenten hebben waar je de kriebels van krijgt.
Toch geef ik deze film geen onvoldoende. Leuk om een keer gezien te hebben. Lekker sfeertje in de film.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 maart 2011, 3:07 uurVermakelijk, Shaun of The Dead en dat soort Britse ongein.
3,5
[permalink] geplaatst op 8 april 2011, 20:09 uurEerg leuke film.
Doet vaak aan Shaun of the Dead denken, al vind ik die net even wat beter. Vooral qua humor is het niet altijd even hoogstaand. Veel geslaagde grappen, maar ook een aantal mislukte. Qua gore zit het wel goed. Komt aardig wat gehak voorbij, en het bloed vliegt daarbij in het rond. Erg leuke toevoegingen op de vrouwlijke zobmbies, die elk hun eigen unieke ding hebben. Een tandarts, een kapper en een bruid passeren oa. de revue. Dyer doet het erg leuk, maar het is de rest van de cast die het toch net even wat leuker doet. Verder verloopt het verhaaltje lekker soepel, en is het daardoor een heerlijk vlot filmpje geworden.
[permalink] geplaatst op 13 april 2011, 18:36 uurzitten leuke stukjes tussen
4,0
[permalink] geplaatst op 13 april 2011, 19:25 uurInmiddels heb ik ook een
Match Of The Day ringtone

[permalink] geplaatst op 13 april 2011, 19:34 uur
2,0
[permalink] geplaatst op 2 mei 2011, 17:32 uurIk heb 3 Zombiefilms gezien op 1 dag:
Shaun Of The Dead
Zombieland
Doghouse
Deze vond ik wel de minste!
De humor vond ik niet zo geslaagd en de gore was erg fake.
Een 2**
2,5
[permalink] geplaatst op 29 mei 2011, 0:39 uurWel aardig, maar echt gelachen heb ik niet.
3,5
[permalink] geplaatst op 3 juni 2011, 21:46 uurGoeie Britse horrorcomedy die absoluut niet teleurstelt. De humor was bij wijlen scherp en de gore vermakelijk en vet.
0,5
[permalink] geplaatst op 4 juni 2011, 10:21 uurhelemaal kut film slechtste film ooit gezien
3,5
[permalink] geplaatst op 16 augustus 2011, 19:14 uurWhahah erg leuke horror/comedy
erg leuke film met een leuk verhaal erbij en vooral met al dat engelse humorXD
met ook aardig wat gore in de film.
Ik heb vooral echt heel erg moeten lachen om dat heele dikke wijf XD echt geweldig
zeker een geslaagde horror/comedy film
krijgt zeker een voldoende 3,5*
2,0
[permalink] geplaatst op 26 augustus 2011, 15:28 uurEen slechte film die erg doet denken aan Shaun of the Dead, maar die nog niet eens in de schaduw van Shaun mag staan!
Want hij is niet zo smerig, en op geen enkel moment zo grappig als Shaun of the Dead!
Wel goede Britse acteurs die de boel nog een beetje redden.
2,5
[permalink] geplaatst op 31 augustus 2011, 9:44 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezensteph b schreef:
die nog niet eens in de schaduw van Shaun mag staan.
compleet mee eens. sotd is naar mijn idee perfect opgebouwd met humor waar je toch gelukkig van wordt.
het eind van deze film kan ik persoonlijk slecht tegen. wel een origineel concept die toch wel met grapigge details werd benadrukt.zoals
de cock in een box.
de acteurs vond ik zeker niet slecht en ben zelf ook fan van de britse (humor) films. de grappen en acties waren voor mij niet hilarisch (zoals in Sotd). prima voor 1x niet nog een keer.
2,0
[permalink] geplaatst op 17 september 2011, 13:45 uurNiet mijn cup of tea waarschijnlijk deze film, Britse humor jaja maar niet van de bovenste plank.
Dat alle heren een ringtone van de Premier League hebben vind ik nog het meest geslaagde grapje van de film en dat ze meteen bij aankomst 'the kettle on' zetten. Het overige vind ik flauwtjes en oninteressant.
SlasherMovieMan
[permalink] geplaatst op 2 oktober 2011, 9:31 uurIs Doghouse een heerlijke cult film of doet het de honden letterlijk janken?
Doghouse is samen met Trick 'r Treat een persoonlijk favoriet van mij. Beiden toen ik ze zag was het gewoon zo leuk om ze te bekijken en ik weet nog dat zoveel lol waren. Hopelijk komt er ooit weer zoiets qua horror/komedie. Ook deze Doghouse heb ik duizenden keren gezien en ik blijf hem erg goed waarderen. Ook voor een moderne horror/komedie bevat ie ook mega veel gore en ranzigheid en dan het concept is natuurlijk geniaal. Elke horrorfan moet deze absoluut zonder twijfel gezien hebben. Tis gewoon een geniale horror/komedie.
1,5
[permalink] geplaatst op 3 oktober 2011, 21:53 uurIk houd wel van Britse humor, vandaar dat ik met hoge verwachtingen ging kijken naar het Britse horrorfilmpje genaamd Doghouse. Hij zat samen met de films Dying Breed en Dance of the Dead in een box, beide films waren helaas beter dan deze Doghouse. Want deze viel toch wat tegen.
Het begint allemaal wel leuk en het Britse sfeertje zat er lekker in als het stel naar de pub gaat. De intro is daarbij ook erg leuk waar de mannen hun vrouwen verlaten voor het weekendje weg. Maar het is toch allemaal wat flauw.
Flauw, dat was Doghouse zeker, té flauw eigenlijk. Want echt grappig was het nergens meer buiten die intro dan, en erg flauw was het het volle anderhalf uur. Jammer.
SlasherMovieMan
[permalink] geplaatst op 4 oktober 2011, 16:51 uurpersoonlijk vind ik die poster hier op mm veel meer weg hebben van een ouderwetse splatterfilm.
jammer dat ze die niet hebben gebruikt op de blu-ray hoes.

5,0
[permalink] geplaatst op 12 november 2011, 19:34 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenVoor mij was deze film echt TOP. Ik hou van horrorcomedy en van Britse humor. Ik kwam niet meer bij van het lachen. Vooral de
dikke vrouw was hilarisch. Ik vond hem zelfs zo goed dat hij mijn absolute nummer 1 is.
Maar zoals bij veel films moet het genre je gewoon liggen. Ik hou gewoon echt van dit soort. Voor mij meer van dit graag