134.900 gebruikers | 85.714 films | 31.047 regisseurs | 3.508.435 berichten | 4.930.561 stemmen

The Other End of the Line (2008)

Other End of the Line, The (2008)
132 stemmen | gemiddelde 3,00
mijn stem:
alle leeftijdenVerenigd Koninkrijk / Verenigde Staten / India
Romantiek / Komedie
106 minuten

geregisseerd door James Dodson
met Jesse Metcalfe, Shriya en Larry Miller

Een mooie callcenter medewerkster die telefonisch creditcards aanbiedt woont in India maar doet alsof ze in Amerika woont tegenover haar klanten. Tijdens het bellen heeft ze een man aan de lijn waar ze meteen een klik mee heeft. Ze gaat naar San Francisco voor een romantische ontmoeting met de man. Ze besluit echter haar ware identiteit voor haar te houden, dat een bedreiging wordt voor de vonken tussen haar en haar potentiële lover.

gebruiker
bericht

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 april 2009, 16:36 uur
Aardige film zeer geschikt voor een vrouwenavond.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 april 2009, 16:26 uur
heerlijke niets aan de hand film...
Beetje softy.. maar oh zo romantisch!

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Other End of the Line (€ 4,00)
exclusief € 1,90 verzendkosten

Other End of the Line (€ 9,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Other End of the Line (€ 9,50)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juli 2009, 0:21 uur
zeer voorspelbaar, maar toch een leuk filmpje! :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 juli 2009, 12:22 uur
Wat een mega foute hoes

movielife
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 augustus 2009, 12:16 uur
voorspelbaar ,maar leuk filmpje niets meer niets minder

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 augustus 2009, 23:02 uur
Aardige film als je van het genre houdt. Van komedie is niet echt sprake, er valt weinig te lachen, al worden er pogingen gedaan de kijker te amuseren. Dat gebeurt enkel door een redelijk origineel verhaaltje te vertellen en dat in te laten vullen door Desperate Housewives-hunk Metcalfe en de opvallend slecht acterende Shriya Saran om elkaar heen te laten draaien.
Concept is dus wel aardig, doch vreselijk irritant voorspelbaar met véél slechte acteurs, niks bijzonders, zo weer vergeten.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 augustus 2009, 18:54 uur
verschrikkelijk clichematig en voorspelbaar, ondanks dat heb ik me niet verveeld.
Een film waar je niet teveel van moet verwachten en niet teveel bij moet nadenken, dan is ie namelijk best vermakelijk....

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 augustus 2009, 20:16 uur
Niet voor de mannelijke kijker!

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 augustus 2009, 18:32 uur
zonde van de tijd. wat een saaie, voorspelbare film. enige pluspunt is Saran, die er leuk uit ziet. maar om daar nou 100 minuten tijd in te steken, nee ..... had het eigenlijk al kunnen weten met dat verschrikkelijke lied dat bij het menu start.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 augustus 2009, 16:57 uur
Lekker romantisch, met grappige stukjes. Maar zoals iedereen al zegt, héél voorspelbaar.
Maar dat is niet erg, de film blijft vermakelijk.
3.5

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 augustus 2009, 21:17 uur
Na een wat twijfelachtig begin, het acteerwerk aan Indiaanse kant zag er behoorlijk knullig uit, ontstaat er toch een warme en vermakelijke komedie. Voorspelbaar is het allemaal wel maar de film kijkt lekker weg. En eerlijk is eerlijk zelfs voor mannelijke kijkers is de komedie redelijk te behappen dankzij de prettige verschijning van Shriya Saran als Priya.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 september 2009, 22:26 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Slap verhaal, vol met flauwe cliché's en voorspelbare onrealistische gebeurtenissen. De Indische familie is op z'n zachts gezegd irritant en wat is dat nou voor reclamespotje die ze na lange tijd zwoegen in elkaar flatsen. Sorry, hoor. Maar aan zo'n slecht over nagedachte gebeurtenissen kan ik me ergeren. De goed acterende (en beeldschone) Shriya Saran maakt veel goed, maar kan deze Hollywood-aanfluiting niet redden.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 november 2009, 9:04 uur
Waku schreef:

Ik kan wel zelf een verhaaltje typen maar ik ben het eigenlijk volkomen met bovenstaande berichtje eens :-)

Nancy1980
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 november 2009, 10:28 uur
Tja geen toppertje, maar gewoon een gezellige romcom voor als je niks te doen hebt.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 december 2009, 10:38 uur
Erg standaard romantische film, die alle platgetreden paden van de romantische film bewandelt, en niet echt verrast. Ook had ik niet echt het idee dat er iets van chemistry was tussen Jesse Metcalfe en Shriya Saran, maar ligt dat aan mij of was dat echt iets wat ontbrak?

Hoe dan ook, Shriya Saran is echt wel goed, erg knap, en Jesse Metcalfe, (hoewel hij een beetje een mindere factor is) doet toch wel zijn best.

Ik zit wel te twijfelen over een juist cijfer en een goede beoordeling... (3* dan maar).

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 juli 2010, 20:16 uur
Wat een heerlijk klef en zoetsappig filmpje is dit. Ik denk dat veel meisjes er stiekem wel van droomden om op een romantische manier ''Mr. Right'' te leren kennen, en zeker als hij nog eens zo knap blijkt te zijn als Metcalfe.. *Zwijmel*

Shriya Saran is echter de grootste verrassing. Kende haar niet, maar ze zette een overtuigende rol neer en ze straalt ontzettend veel sensualiteit uit. Van nieuwsgierigheid naar interesse naar verliefdheid..

Ja, ik ben om. :)

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 oktober 2010, 6:54 uur
Aardige en leuke film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 oktober 2010, 22:13 uur
Leuke romcom waarbij je van te voren het einde al ziet aankomen natuurlijk. De weg naar het uiteindelijke geluk is uiteraard voorzien van de gebruikelijke misverstanden. Ook het cultuurverschil tussen de twee speelt hen parten.
De familie van het meisje is een beetje irritant, maar de romance is goed te verteren. Dit komt grotendeels door de stralende Shirya Saran die overigens erg goed is met haar twee accenten.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2011, 17:22 uur
Leuke film, erg gelachen.
Sterke cast o.a. Jesse Metcalfe
De moeite waard

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2011, 17:23 uur
Hectometerpaal schreef:
Wat een mega foute hoes

Het is niet de standaard hoes ervan
De meeste dvds in de winkel hebben een totaal andere hoes

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 juni 2011, 21:13 uur
Charmante film, die een beetje te veel op twee gedachten hinkt. Enerzijds een romantische komedie en anderzijds een klucht. Dit laatste had wel wat minder gemogen, want niet alle grappen zijn geslaagd.
Het romantische deel zit best aardig in elkaar. Dat is vooral de verdienste van Shriya Saran, wat een plaatje!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 november 2011, 12:22 uur
DisPater schreef:
Niet voor de mannelijke kijker!

Nou, ik kijk graag naar Shriya Saran O-) O-) O-)

Maar ik snap wel wat je bedoelt..... :Y, Zoetsappige film.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 november 2011, 22:39 uur
Ook als man genoten van deze film. zou er niet om thuis blijven, maar zeker een leeuk wegkijkfilmpje!

En mijn vriendin zei over het cliche:
Het mag dan misschien cliche zijn, maar hoeveel mensen durven nu écht hun hart te volgen?

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 november 2011, 22:44 uur
Okay in deze film zit het saaiste meisje. En de allersaaiste date ooit gefilmd.