134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.280 berichten | 4.930.239 stemmen

locatie: Films » Gedo (1998) » Info

Misdaad / Drama
99 minuten

geregisseerd door Rokuro Mochizuki
met Hakuryu, Amiko Kanaya en Akaji Maro

Himuro (Hakaryu) is agent en wordt door zijn superieuren aangewezen als de zondebok van een mislukte shoot-out bij een gangsterafrekening. Hij vlucht naar een klein kustplaatsje waar het leven niet veel beter is: corrupte politiek tiert er net zo welig als de misdaad en iedereen lijkt in de ban van internetporno. Nadat hij bevriend raakt met de “schoonmaker” Kuwata en ook nog een relatie krijgt met Mika begint hij zelfs weer een normaal leven op te bouwen. Als een schijnbaar onschuldige gebeurtenis het morele vacuüm in het plaatsje verstoord wordt Himuro aangekeken als ware hij de Engel der Wrake. Hij heeft echter al genoeg meegemaakt in zijn leven om de strijd met de corruptie andermaal aan te binden. Of niet…?

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 maart 2009, 20:53 uur
Hebben wij geen recht op uitleg, Mochizuki Rokuro (de gebruiker, niet de regisseur natuurlijk)?

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 maart 2009, 21:21 uur
Ja, ik wacht er ook al wat dagen op een review. Rokuro (de gebruiker) heeft het me al belooft! :)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 april 2009, 18:08 uur
Belofte maakt schuld ;)

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 maart 2010, 0:03 uur
Ben nou toch ook wel benieuwd. :)