One-Eyed Monster (2008)

geregisseerd door
Adam Fieldsmet
Amber Benson,
Ron Jeremy en
Charles NapierFebruari 2007. Een groep van tien mensen gaat naar een afgelegen berg in Noord-Californië, om een erotische film op te nemen. Op locatie valt een vijandelijke alien de cast en de crew aan en richt enorme schade aan.
[permalink] geplaatst op 22 mei 2009, 2:42 uur
0,5
[permalink] geplaatst op 12 juni 2009, 13:46 uurEcht een van de verschrikkelijkste films ooit gemaakt!
Niet een keer moeten lachen in deze film. Zelfs geen droge humor.
Met moeite het anderhalf uur volgehouden.
Acteerprestaties uitermate zwak. Alleen Jason Graham presteert nog matig.
0,5!
4,0
[permalink] geplaatst op 14 juli 2009, 15:28 uurTypisch geval van.. "Zo slecht, ik heb me kapot gelachen." Hier moet je natuurlijk ook niet serieus naar kijken
Heb me vermaakt!
Denk dat de film het goed doet op feestjes waar veel drank naar binnen gegoten wordt.
4,0
[permalink] geplaatst op 12 september 2009, 14:12 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenHilarische komedie met een geweldig vehaal. Totale onzin maar o zo leuk.
Een alien die de pik van Ron Jeremy overneemt en iedereen begint te vermoorden door middel van sex
. Hoe bedenk je het.De film bevat een aantal geweldige oneliners en scenes. Vooral de scenes
waarin Charles Napier vertelt over zijn ervaringen met het monster in Vietnam en de scene waarin Veronica Hart haar geheime wapen: Gespierde schaamlippen aan het werk zetzijn echt geweldig. Ik heb me kapotgelachen. Soundtrack is ook prima. Acteerwerk natuurlijk niet , maar wat verwacht je dan van een stel pornoacteurs. Ik vond het juist wel meehelpen aan de charme van dit filmpje. Prima en hilarisch vermaak !!
0,5
[permalink] geplaatst op 4 oktober 2009, 17:04 uurWat een ontzettend, slechte onzin zeg, ik heb geen eens zin om mijn gevoelens te beschrijven. Wat moet het voorstellen, waar ben ik in hemelsnaam naar aan het kijken? Jammer dat dit soort stront zijn weg mag vinden naar DVD en mag worden uitgegeven. Slaat totaal nergens op. Ik kan er niet om lachen.
[permalink] geplaatst op 29 november 2009, 20:23 uurIk denk niet dat ik eerder zo'n slechte film gezien heb. De film wordt al heel snel voorspelbaar en de de rest is al niet meer echt "humor" te noemen. Zonde van de tijd!
Ik snap ook niet hoe dit soort films winstgevend kunnen zijn, maar kennelijk is er een publiek voor.
1,5
[permalink] geplaatst op 19 februari 2010, 19:39 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenVreselijk. Het idee is op zich wel ergens geinig -
de pik van Jeremy die erop los gaat - maar één grap 83 minuten lang uitrekken is dodelijk. Daar kun je veel flauwe one liners op loslaten maar dan wordt het er ook niet beter van. Zal in ieder geval hilarisch zijn geweest voor de acteurs zelf..
Het acteerwerk vond ik af en toe nog wel leuk om te zien, net als de bloedserieuze reacties (vooral van die veteraan) op de belachelijke vijand. Dat laat in ieder geval zien hoe eenvoudig het eigenlijk is om een slechte clichéhorror te maken, of in dit geval een slap aftreksel daarvan. Of moet ik zeggen een hard aftreksel (

zulke flauwheid dus

1,5
[permalink] geplaatst op 24 maart 2011, 15:36 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenIk had gehoopt dat ik ondanks de lage score me er toch mee kon vermaken. Het verhaal is perfect om een flauwe film van te maken. Wat verwacht je van zo'n film? Seks, tieten, seks, seks, tieten en splatter. Wat krijg je? Bedroevend weinig naakt. Zeker met Ron Jeremy als hoofdrol verwacht ik hier meer van. Niet per se van hem, but you catch my drift. De hoeveelheid bloed die is gebruikt past in zo'n 50 gram tomatensausblikje van de Aldi. Juist, daar heb je een vergrootglas voor nodig om die te kunnen zien.
Ron Jeremy is één van de redenen waarom ik de film ging kijken. Leuk acteur die ook regelmatig in Troma-films komt opdraven en erg veel zelfspot heeft. Ook hier speelt hij weer zichzelf. Helaas gaat hij als eerste dood, maar zijn one-eyed monster ontsnapt en gaat op oorlogspad! Leuk, maar het wordt al snel wel heel erg flauw. Vooral omdat de moorden nooit in beeld worden gebracht, van de hele penis zien we maar slechts een glimp, op het laatst. Af en toe konden ze beter een boek voorlezen omdat ik er toch alles bij moest fantaseren wat er offscreen gebeurde. Er vallen een paar slachtoffers maar het oogt enorm knullig en de gore-liefhebber blijft op zijn honger zitten.
De cast is buiten Jeremy ook weinig aan. Paar hete bimbo's, maar kon beter. Het begon allemaal aardig met die geinige uitvinding en Jeremy's opbeurende gesprekje met de mature pornstar. Paar geinige oneliners ook. Maar daarna gaat de film de mist in en dat is jammer.
2,0
[permalink] geplaatst op 21 mei 2011, 19:07 uurExtreem laag budget, dus valt er niet zo veel te zien, maar het draait dan ook volledig om de one-liners. En daar is toch echt niet veel mis mee.
3,5
[permalink] geplaatst op 25 september 2011, 12:46 uurHelemaal eens met Vascago. Niet alleen het idee is geweldig, ook de uitvoering wordt beter naarmate de film vordert. Lekker maf en met een leuke supporting cast. Effecten zijn lang niet slecht en bovendien erg funny toegepast.
Weinig op en aanmerkingen, leuk vermaak voor een beperkte doelgroep. Heel episch wordt het niet, maar als klein project red je het al snel met een gestoord idee en wat opvallende momenten. En dat zit met dit eenoog monster wel lekker.