Suzanne's Diary for Nicholas (2005)
Alternatieve titel: James Patterson's Suzanne's Diary for Nicholas

26 stemmen | gemiddelde 3,00
Drama90 minuten
geregisseerd door
Richard Friedenbergmet
Christina Applegate,
Johnathon Schaech en
Kathleen Rose PerkinsKate Wilkinson is een New Yorkse uitgeefster. Ze is smoorverliefd op de poëet Matt Harrison, maar die laat haar zitten op de avond dat Kate de uitgave van zijn eerste gedichtenbundel wil vieren. Matt gaat ervandoor, nog voor Kate hem kan vertellen dat ze zwanger is. Het enige wat hij voor Kate achterlaat is het dagboek van zijn eerste vrouw, dat ze heeft geschreven voor hun zoon.
4,0
[permalink] geplaatst op 16 december 2010, 22:25 uurMooie, indrukwekkende film.
zeker een aanrader!
4,0
[permalink] geplaatst op 12 januari 2011, 12:08 uurGeweldige film erg van genoten.Zelfs nog een taantje moeten wegpinken,maar kwam waarschijnlijk door de kerstsfeer
3,5
[permalink] geplaatst op 18 augustus 2011, 23:57 uurGoed drama, niet erg bekend zie ik.
Zou meer erkenning horen te krijgen voor wat het waard is
3,5
[permalink] geplaatst op 29 november 2011, 22:50 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenWeer zo'n mooi drama! (met flink wat
romantiek erin

Goed geacteerd en blijvend boeiend, ook al weet de kijker op een gegeven moment wel waar het naar toe gaat. Wat een fijne en mooie personages en ik vond het verhaal echt prachtig, ontroerend. En een origineel gegeven! (de enige die mij niet constant overtuigde is Kathleen Rose Perkins (Kate), jammer)