134.900 gebruikers | 85.714 films | 31.047 regisseurs | 3.508.434 berichten | 4.930.558 stemmen

locatie: Films » War Wolves (2009) » Info

Actie / Sciencefiction
90 minuten

geregisseerd door Michael Worth
met John Saxon, Michael Worth en Tim Thomerson

Op een missie in het Midden-Oosten, wordt een legereenheid in een klein dorpje aangevallen door de lokale bevolking dat besmet is met een onbekend virus. Een half jaar later zijn de soldaten terug in de Verenigde Staten en zijn ze allen hun eigen wegen gegaan. Het virus heeft hen echter niet onberoerd gelaten. Kapitain Jake Gabriel verdringt de pijn door te vluchten in het alcoholisme, terwijl Erika Moore de verandering juist omhelst. Zij heeft drie, ook gemuteerde, medestrijders om haar heen verzameld en samen willen ze Jake als de leider van hun groep. Ondertussen maken ex-generaal Ford en sergeant-majoor Bergman jacht op de half-wolven.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 maart 2009, 16:59 uur

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 maart 2009, 18:23 uur
074 schreef:
dit lijkt me echt een film die ik maar oversla.

Groot gelijk. Ze kunnen er beter humor van maken.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 maart 2009, 7:00 uur
lachwekkend.

of zullen al die honderdenduizenden amerikaanse verwaande tieners echt denken dat ze kunnen acteren.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 maart 2009, 19:36 uur
Wat een bout film zeg, het acteer nivo is zeer laag. Verhaal lijnen zijn slecht. Volgens mij komen de actrices rechtstreeks van het uitzendburo.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 maart 2009, 15:08 uur
Slechte film inderdaad, weinig over te zeggen, behalve dat ik hem niet aanraad.

Wat wel erg vreemd is dat Postbus7(gebruiker) zijn eerste stem gebruikt om een 5 voor deze film te geven. Is dit een geintje??

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 maart 2009, 17:16 uur
Haha, hier ga ik geen woorden aan vuilmaken. De poster zegt al genoeg, na tien minuten uitgezet.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 maart 2009, 13:12 uur
Ik hou van dit genre, maar dit is echt een baggerfilm!!!

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 maart 2009, 15:58 uur
Ja, ik kan ook niet positief zijn over deze film.

Is gewoon allemaal erg slecht :(

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 maart 2009, 13:02 uur
een één voor het geluid! voor de rest drama!!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 juli 2009, 10:06 uur
Alweer een low budget SciFi productie wat staat voor een matig script, ondermaatse acteerprestaties, slappe effecten, e.d. maar tevens voor redelijk vermaak. En dat is ook hier het geval.

Het bevat een engiszins onevenwichtige mengelmoes van actie, humor, drama en horror en voor diepgang hoef je hier niet te zijn, ook al probeert men dat wel met o.a. PTSS (posttraumatische stressstoornis), een soort AA (Anonieme Alcoholisten) , keuze goed en kwaad, ...Wat dat betreft komt het verhaal (en de personages) niet verder dan standaard oppervlakkigheid.

Desondanks slaagt War Wolves er toch redelijk onderhoudend te zijn en dat is vooral aan de acteerprestaties te danken welke beter zijn dan men kan verwachten van soortgelijke producties. Maar als je dan kijkt naar de lineup, dan komt dat niet echt als een verrassing. Toch zijn Saxon en Thomerson mijns inziens te oud voor hun rol.

Een degelijke Sci-Fi productie. Niet spannend, wel onderhoudend.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 augustus 2009, 23:11 uur
Trekt op niks.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 oktober 2009, 22:21 uur
074 schreef:

Ik doe met je mee

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 oktober 2009, 16:34 uur
Echt een verspilling van je tijd ! De make-up is bar slecht, zwakke acteurs, belachelijk verhaal, geen spanning, flauwe actie, geen bloedvergieten, weinig of geen humor, ....blijf eigenlijk niks meer over.
Dus een 0/10

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 februari 2010, 16:05 uur
Heb hier ook geen trek in , gezien de reacties , die meiden horen in een ander soort film thuis denk ?

Nancy1980
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 maart 2010, 16:32 uur
slecht, niet het kijken waard

Zinema
(crew)
avatar van Zinema
1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 april 2010, 22:51 uur
Rotzooi.

Zowel het belachelijke verhaal, de matige acteerprestaties, de kloterige soundtrack en de beledigende make-up zijn erg vervelend. Ook is het erg jammer dat B-held Saxon in dit lelijk in beeld gebrachte prul opduikt.

Zonde van je tijd en niet eens van The Asylum.

Slecht.