The Best Man (1999)

geregisseerd door
Malcolm D. Leemet
Taye Diggs,
Nia Long en
Morris ChestnutEen groep vrienden komt bij elkaar voor een bruiloft. De 'Best man' (Taye Diggs) brengt alle aanwezige relaties in gevaar door zijn laatste boek te baseren op ervaringen met de vriendengroep. Eén vriendin (Nia Long), ontdekt een voorpublicatie en onthult enkele smeuïge details. Zal de bruiloft toch doorgaan?
3,0
[permalink] geplaatst op 26 september 2002, 21:48 uurDe enige film met 'Candy' van Cameo er in. 2 keer zelfs!! Vandaar een halve ster meer van mij
3,5
[permalink] geplaatst op 11 juli 2005, 22:59 uurLekker vlot geregisseerde film die niet het sentiment opzoekt maar juist een luchtige toon kiest. De acteurs zijn prima, evenals de dialogen die vaak komsich zijn.
Lekkere feelgood movie waarvan je kunt merken dat er met veel plezier aan is gewerkt.
5,0
[permalink] geplaatst op 14 augustus 2006, 0:31 uurIk vind diet echt een mooie film vooral de soundtrack after all is said and done
4,5
[permalink] geplaatst op 13 november 2009, 13:07 uurDit is echt een film naar mijn hart. Humor, drama en romantiek wisselen zich prima af. Eén van mijn lievelingsfilms. Heerlijke sfeer en een heerlijke feeldgoodmovie die ik kan blijven kijken.
2,0
[permalink] geplaatst op 13 november 2009, 14:08 uurVoor wie mooie, donkere, mensen wil zien is dit een fijne film, maar ik vond het erg magertjes allemaal.
1,0
[permalink] geplaatst op 28 juli 2010, 3:22 uurZeer matige nietszeggende film. Het acteerwerk gaat nog wel, maar de dialogen zijn slap en het verhaal ook.