America's Sweethearts (2001)

geregisseerd door
Joe Rothmet
Julia Roberts,
John Cusack en
Catherine Zeta-JonesNadat ze uit elkaar gegaan zijn moet een getrouwd acteurs-echtpaar nog steeds hun nieuwe film promoten. Wanneer de print van de film maar niet tevoorschijn komt verzint de uitgever van de film een verhaal over de reunie van de twee, terwijl de acteur eigenlijk verliefd is op de assistent van zijn vrouw, en de actrice ook al een nieuwe vriend heeft gevonden.
1,5
[permalink] geplaatst op 22 september 2009, 23:54 uurDe definitie van middelmatigheid...
2,5
[permalink] geplaatst op 12 augustus 2010, 9:00 uurGisterenavond op 2be gezien, toch 1* erbij: kon de humor deze keer wat meer appreciëren.
[permalink] geplaatst op 26 augustus 2010, 20:20 uurWil deze film ook heel graag zien, maar heb toch voor een andere film vanavond gekozen, hopelijk krijg ik deze een keer te zien.
3,0
[permalink] geplaatst op 8 januari 2011, 18:14 uurNiet ongrappige komedie/satire op de Hollywoodwereld.
0,5
[permalink] geplaatst op 14 mei 2011, 15:12 uurEnige film ooit waarbij ik in de pauze ben opgestapt uit de bioscoop, en niet meer ben teruggekomen. Vrouwlief was 't er roerend mee eens.
2,0
[permalink] geplaatst op 17 juli 2011, 22:51 uurWanneer Julia Roberts meer naar de voorgrond komt wordt het nog wel kijkbaar, maar in het eerste deel van de film is er echt niks aan! Gewoon geen leuke film dit.
B-film met A-acteurs.
3,0
[permalink] geplaatst op 18 juli 2011, 18:48 uurDit was prima om naar te kijken, niets bijzonders maar gewoon leuk.
Het verhaal was natuurlijk zo voorspelbaar als het maar kon, maar er zaten genoeg leuke/grappige stukjes in waardoor de film prima wegkijkt.
De acteurs in deze film waren ook prima (Julia Roberts was goed en John Cusack was ook prima in zijn rol).
2,0
[permalink] geplaatst op 22 mei 2012, 14:04 uurMatige film. Redelijk vermakelijk. Catherina ziet er werelds uit. Dat is een groot pluspunt. Standaard verhaal. Super voorspelbaar. De film begint niet te vervelen. Kijkt makkelijk weg