Disco Ormene (2008)
Alternatieve titels: Sunshine Barry & the Disco Worms, Sunshine Barry en de Disco Wormen

20 stemmen | gemiddelde 2,87
Denemarken / Duitsland
Animatie /
Familie75 minuten
geregisseerd door
Thomas Borch Nielsenmet de stemmen van
Peter Frödin,
Lars Hjortshøj en
Trine DyrholmHet is niet makkelijk om Barry te zijn. Een worm krijgt geen respect. Barry zit helemaal onderaan de voedselketen en heeft een stomme baan in een fabriek. Zijn leven voorspelt weinig anders dan een saai en donker bestaan. Alles verandert als Barry op een dag een oude disco plaat tegenkomt. Hij is ervan overtuigd dat hij een wereldster zal worden in zijn eigen discoband, 'Sunshine Barry en de Disco Wormen.' Ok, Barry heeft geen gevoel voor ritme, geen band en geen armen. Maar zoals hij zelf zegt: niemand is perfect!
[permalink] geplaatst op 29 juli 2009, 11:15 uurIk heb hem nog niet gezien (wat vanaf morgen ook pas mogelijk is), maar ik denk echt dat het een waardeloze film is.
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2009, 17:52 uurik vind 't iniedergeval een briljante titel
[permalink] geplaatst op 30 augustus 2010, 3:48 uurdat Yes-R en Sita voor deze buitenlandse film een nummer maakten
[permalink] geplaatst op 15 november 2010, 10:19 uurNicolage Rico schreef:
De poster ziet er best uitnodigend uit.

3,0
[permalink] geplaatst op 15 januari 2012, 20:07 uurAch,wel aardige film die het vooral van het einde moest hebben.
Leuk voor zo tussendoor.
3.0