134.900 gebruikers | 85.710 films | 31.046 regisseurs | 3.508.414 berichten | 4.930.508 stemmen

locatie: Films » Missing Lynx (2008) » Info

Missing Lynx (2008)

Alternatieve titels: El Lince Perdido, Felix En Het Geheim Van De Verdwenen Vriendjes

Missing Lynx (2008)
30 stemmen | gemiddelde 3,00
mijn stem:
Spanje
Animatie / Komedie
97 minuten

geregisseerd door Raul Garcia en Manuel Sicilia
met de stemmen van Steve Hughes, Antonio Banderas en David Robles

Een welwillende miljonair, Noah, wil een groep dieren ontvoeren. Hierdoor huurt hij een gewetenloze jager die het werk kan verrichten. De jager en de prooien confronteren elkaar in dit opwindende spel van overleving en onwaarschijnlijke vriendschap en heldenmoed.

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2009, 19:58 uur
Matige animatie die vooral tekort komt op het gebied van humor.
Geen enkele écht memorabele scene en ook zeker geen personage die er uit steekt.
Allemaal erg vlak en onorigineel.
Verhaal kan er wel mee door, heel simpel maar dat maakt mij helemaal niks uit verder.

Redelijke animaties nog wel, waarschijnlijk voor de wat jongere kijkers wél erg geslaagd..maarja die zou je zelfs een uur lang naar een drol kunnen laten kijken en zelfs dan zouden ze het leuk vinden.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2009, 20:19 uur
Zeer leuke animatie voor kinderen en zelf voor de ouderen onder ons,
Ik vondt hem goed leuk voor de kinderen en daar gaat het om,

Dus kinderen geven hem een dikke 4

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 mei 2009, 20:49 uur
Dit is een zeer leuke animatiefilm.
Zeer de moeite waard voor de kinderen en de anderen die hem graag zien

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 juni 2009, 7:44 uur
Redelijke animatie en verhaal over een paar (zeldzame) typisch Spaanse dieren die gevangen worden voor hun behoud. het verhaaltje is dun maar de uitwerking is goed genoeg. Voor kinderen zeker een aanrader, voor de rest is het een voldoende.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 augustus 2009, 20:32 uur
Zeer matige film. Ben gek op animatie en dat is de reden dat ik hem heb gekeken. Maar het script en dialogen zijn van bedroevend laag niveau. De animatie is best fris en karakters origineel. Er had zoveel meer in gezeten.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 november 2010, 19:12 uur
martien76 schreef:

Dus kinderen geven hem een dikke 4

Het gaat om uwe cijfer.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 december 2010, 10:38 uur
Als je weet dat de regisseurs al ervaring hebben in het wereldje stel je jezelf toch wel wat vragen. Raul Garcia was animator bij Lion King, Aladdin, All dogs go to heaven, Hercules, Tarzan, Pocahontas, Hunchback of Notre Dame ea. Als je dan met dit hier, weet ik niet wat hij daar gedaan heeft. Ik hou al niet van deze stijl die te nadrukkelijk met de computer geanimeerd is.

Het verhaal is vrij cliché met de standaard ingrediënten. Dit keer is het irritante knaagdier van dienst een kameleon. Enige verschil. Het avontuurlijke zit er wel in, maar de humor komt nergens van de grond. Geen wonder dat de film ook niet echt is doorgebroken.