Homeworld (2008)

geregisseerd door
Phillip Hudsonmet
Beau Ballinger,
Bronston DeLone en
Vance HarveyHet jaar: 3037. De Aarde is in oorlog met buitenaardse wezens genaamd Mendax. Ze hebben opmerkelijke geestelijke vermogens en zijn vastbesloten om de vernietiging van de hele mensheid in werk te stellen. Als vergelding is een militair team verzonden naar de Mendax thuiswereld. Hun missie: Een krachtig ontworpen virus in het Mendax immuunsysteem aanbrengen, waarmee hun thuis planeet zal worden uitgeroeid.
2,0
[permalink] geplaatst op 3 januari 2009, 14:32 uurna 10 minuten uitgezet. Als we in de toekomst wel naar een andere planeet gaan, laten we ons dan beter voorbereiden dan dat ze in deze film doen.
De 'astronauten' lijken meer een groepje dat op een bedrijfsuitje aan het paintballen is. Kan niet verder oordelen omdat ik niet verder heb gezien. En als ik hem uitzet, dan is het crap. Alien Raiders was beter. De special effects gebruikt in het begin waren nog slechter dan alien vs predator 2 en ongeveer net zo als a sound of thunder.
0,5
[permalink] geplaatst op 22 februari 2009, 3:53 uurIk hou van sience fiction maar dit lijkt er niet op.
Slap verhaal over een groepje mensen in een bos de hele film.
that's it.
1,5
[permalink] geplaatst op 25 maart 2009, 13:25 uurBoddhi schreef:
Ik hou van sience fiction maar dit lijkt er niet op.
Slap verhaal over een groepje mensen in een bos de hele film.
that's it.
Klopt helemaal!!
[permalink] geplaatst op 11 april 2009, 17:49 uurSkrean schreef:
Heb hem niet gezien maar was het zo erg?
0,5
[permalink] geplaatst op 8 juni 2009, 22:39 uureen van de slechtste films die ik ooit heb gezien...
0,5
[permalink] geplaatst op 1 juli 2009, 21:46 uurben niet echt een scifi liefhebber
af en toe een film van dat genre vind ik wel leuk
maar deze heb ik na 20 minuten uitgezet
crap intro, vond het niet echt bepaald duidelijk wie ze zijn en wat er aan de hand is etc. zoals eerder gezegd, leek wel een bedrijfsuitje dat gaan paintballen.
en het acteren, sjah, denk dat dat voornamelijk aan het script lag gewoon. het was niet spannend het was niet boeiend
heb me 20 minuten lang zitten afvragen, ga ik dit afkijken ja of nee
het werd dus nee
0,5
[permalink] geplaatst op 8 september 2009, 1:19 uurHet idee was wel aardig, alleen slecht uitgewerkt. Het geheel komt een beetje over alsof de plaatselijke toneelclub heeft besloten om een film te maken. Toch vond ik het einde (jawel ik heb 'em helemaal afgekeken) wel weer aardig, en niet alleen omdat het het einde was ; )