132.197 gebruikers | 82.906 films | 30.189 regisseurs | 3.421.448 berichten | 4.774.941 stemmen

Carmen van het Noorden (2009)

Carmen van het Noorden (2009)
110 stemmen | gemiddelde 2,81
mijn stem:
Nederland
Drama / Muziek
85 minuten

geregisseerd door Jelle Nesna
met Tygo Gernandt, Sanguita Akkrum en Thom Hoffman

De jonge en onzekere rechercheur Joz staat op het punt te trouwen met Maryam. Onverwachts krijgt hij een grote zaak toegewezen rond de moord op een prostituee. Zijn relatie komt op losse schroeven te staan wanneer hij door het onderzoek de verleidelijke Carmen ontmoet, een mooie vrijgevochten en ambitieuze jonge vrouw. Hij kan niet aan Carmen ontkomen en zet zijn toekomst op het spel.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 januari 2010, 9:13 uur
Redelijke nederlands drama met redelijk acteerwerk en een waardeloos verhaal.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 januari 2010, 20:41 uur
uiterst matige film. Tygo en Thom overtuigden nog wel, maar de dames waren uiterst zwak in hun rollen.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Carmen van het noorden (€ 13,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Carmen van het noorden (€ 13,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Carmen van het noorden (€ 13,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 februari 2010, 17:21 uur
ik vond tygo juist bar slecht. alleen thom bleef overeind in deze barslechte film. leek wel een spangas-aflevering! zwak verhaal, zak acteren, en die muziek kon me ook niet boeien. shalala-shalali niveau!

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 februari 2010, 14:29 uur
Big Shit!
Hahaha alleen iets te veel reclame voor Go Fast!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 februari 2010, 13:13 uur
Waardeloos verhaal ,waardeloos geacteerd (vooral Tygo),dus gewoon een waardeloze film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 februari 2010, 18:02 uur
Geweldige muziek! Verhaal is wel aardig, klassiek verhaal over de 'femme fatale'. Alleen de acteerprestaties zijn waardeloos maar de muziek van Perquisite redt dit gelukkig. Leuke rol ook voor Duvel.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 februari 2010, 9:49 uur
De acteerprestaties van Tygo vielen me erg tegen - en vooral die griet die zijn leidinggevende speelt vond ik tenenkrommend om naar te kijken. Het verhaal vond ik best aardig en het sfeertje en zeker de muziek was goed gedaan. Ik heb ik niets met de hele urban scene en daarmee is het toch niet helemaal mijn film.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 maart 2010, 13:56 uur
prima film, goede muziek en mooi gedraaid.
ook de arrogante thom hoffman vond ik goed spelen. tygo ook trouwens.
is margreet boersbroek een zus van kim van kooten of zo?
wat lijken die 2 op elkaar.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 maart 2010, 12:11 uur
prima film, goed acteerwerk en mooi geproduceerd. Hoewel aan de korte kant heb ik me goed vermaakt. Fijne muziek

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 maart 2010, 0:51 uur
Zeer matige film, soort hiphop musical lijkt het wel. Het verhaal is best te doen, maar al dat gedraai er omheen had niet gehoeven. Constant een irritante gozer met een nog irritanter accent en zijn cappuchon op. Slechte muziek. Bij tijden enorm shaky camerawerk en irritante montage. Ook erg veel sluikreclame overigens, behoorlijk obvious en storend in beeld gebracht.

Als je dat allemaal weg laat is het best een aardige film, maar ik kom alles bij elkaar niet boven 1*.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 maart 2010, 16:38 uur
Tygo en Sanguita stelen de show in deze meer zwoele _O_ dan spannende film. Van deze muziek ben ik geen liefhebber, maar ik heb me er niet aan gestoort, ook niet aan het dunne verhaaltje.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 maart 2010, 22:07 uur
Nou nou zeg, dat viel niet mee. Mager verhaal met dom hoofdpersonage. Hoe kan zo'n iemand nou goed recherchewerk verrichten?
Prima rol van Sanguita Akkrum, dat dan weer wel. Zij stelde mijn slaap nog even uit.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 oktober 2010, 21:09 uur
Film viel me toch niet tegen.

In de muziek vielen me samples op van Pink Floyd, van het album Animals, het nummer Sheep.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 februari 2011, 7:51 uur
links laten liggen deze rommel, trekt op niets