Old Yeller (1957)

geregisseerd door
Robert Stevensonmet
Dorothy McGuire,
Fess Parker en
Jeff YorkDe jonge Travis Coates moet samen met zijn moeder en broertje zorgen voor de ranch wanneer zijn vader tijdelijk vertrekt. Hij adopteert een hond die de familie onuitgenodigd bezoekt. Langzaam begint hij van de hond te houden, wat een grote invloed op het leven van de jongen heeft.
[permalink] geplaatst op 16 september 2002, 18:23 uurwel vlak voor het einde uitzetten he!!
[permalink] geplaatst op 16 september 2002, 18:26 uurhoe weet ik wanneer het einde is

straks zie ik de helft maar.
[permalink] geplaatst op 2 december 2003, 18:11 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenWho didn't cry when Old Yeller died?
-John Candy (Ox) in Stripes
[permalink] geplaatst op 17 april 2005, 17:23 uurik wil deze film wel zien, alleen aangezien ik het einde nou al weet door friends..
[permalink] geplaatst op 20 juli 2005, 21:02 uurJa, Phoebe met haar grote mond...
Amerika krijgt
2-DVD
Inclusief het vervolg..
[permalink] geplaatst op 28 april 2006, 23:03 uurEen van de droevigste einde's aller tijden, maar geweldige film
Albino Hamster
[permalink] geplaatst op 8 december 2007, 20:17 uurOnroerende film
einde blijft sniken
K@i
[permalink] geplaatst op 27 december 2007, 0:48 uurontroerend verhaal
einde is nog zieliger dan ik me kon herineren
als het een happy end geweest was had ik de maximale score gegeven
K@i
[permalink] geplaatst op 28 september 2008, 20:40 uurHoe Wreed en Grof ik ook kan zijn
Slaag der nooit om het droog tehouden met deze film !
5,0
[permalink] geplaatst op 24 november 2009, 19:49 uureen film die me echt raakt zowel de prachtige als zielige gedeeltes
film_kaza
[permalink] geplaatst op 26 december 2009, 20:00 uurIk zag wat korte stukjes hiervan op internet. Ik had het wel verwacht maar heb vandaag de eerste reactie naar Old Yeller gehad op youtube. Omdat ie niet in zo'n belangrijk filmpje staat.
Schijnt een hele zielige film te zijn. Gek dat iets dat zo zlielig moet zijn niet beroemd is geworden.
5,0
[permalink] geplaatst op 27 december 2009, 7:54 uurIs wel degelijk een beroemde film maar denk niet dat tie de huidige mensen van jou generatie nog raakt
film_kaza
[permalink] geplaatst op 27 december 2009, 11:11 uurIk ben wel benieuwd nu ik al die dingen lees. Maar ik denk niet dat het nog ergens tekoop is.
[permalink] geplaatst op 27 december 2009, 13:12 uurJa Wel
Ik heb hem ook hier ook op Dvd
film_kaza
[permalink] geplaatst op 12 januari 2010, 16:34 uurAardige film. Een leuk oud sfeertje enzo. Ik vond het niet zo zielig. Misschien als ik kind was was het zieliger. Maar het was leuk om te zien. De kinderen deden het goed en het was gewoon mooi om te zien.
3,5
[permalink] geplaatst op 16 februari 2010, 3:07 uurIn mijn kleuterjaren maakte deze film enorm veel indruk. Verplichte kost voor iedere kleuter.
2,5
[permalink] geplaatst op 23 augustus 2010, 22:21 uurstem met vier sterren. eerder gezien. vond de film toen 3 nu 2 en half.het blijft een kinderfilm.
4,0
[permalink] geplaatst op 25 januari 2011, 18:26 uurik moet iedere keer janken tot een met! prachtige film met een van de droevigste eindes die ooit heb gezien
4,0
[permalink] geplaatst op 6 oktober 2011, 11:40 uurMooie film ,helaas een treurige einde.heb ook gehuild bij deze film
Aanrader

2,5
[permalink] geplaatst op 6 december 2011, 11:09 uurMooie, onderhoudende ouderwetse klassieker, leuk om een keertje gezien te hebben.