Solar Crisis (1990)

Richard C. Sarafian en
Alan Smitheemet
Charlton Heston,
Tim Matheson en
Peter BoyleEr wordt voorspeld dat een gigantische zonnevlam de aarde zal verbranden. Een groep van astronauten moet naar de zon reizen om daar op het juist moment een speciale bom te droppen die de zonnevlam van richting moet laten veranderen.
[permalink] geplaatst op 11 september 2002, 16:15 uurZouden de schrijvers van het verhaal van Armageddon deze film gezien hebben ?
Het verhaal heeft opvallend veel overeenkomsten.
0,5
[permalink] geplaatst op 11 juni 2006, 17:14 uurBrol met grote B
4,5
[permalink] geplaatst op 1 oktober 2007, 19:17 uurik vind dat er tussen solar crisis en sunshine een paar gelijkenissen zitten maar ik kan het ook fout hebben.
2,5
[permalink] geplaatst op 17 november 2007, 13:01 uurIk kan me deze nog wel herrinneren, was vooral psychologisch erg goed.
Visueel was niet erg bijzonder.
Deze wil ik graag nog is herzien.
Dateert alweer uit 1990, wat gaat de tijd toch snel
[permalink] geplaatst op 18 november 2007, 11:31 uurkappeuter schreef:
Zouden de schrijvers van het verhaal van Armageddon deze film gezien hebben ?
Het verhaal heeft opvallend veel overeenkomsten.
Of die van
Sunshine?
4,5
[permalink] geplaatst op 25 november 2007, 16:32 uurzoals ik bij sunchine al zij:er zitten opvallend veel gelijkenissen tussen sunshine en solar crisis.
ik weet het niet maar ik denk dat deze film de inspiratiebron van sunshine was.
gelijkenissen:solar crisis speelt zich af in 2050 en sunshine in 2057.er is maar een paar jaar verschil.
of:de ruimtemissie,de sabotuer (in deze film gaat het om een mens
en in sunshine om een zoort zombie).
waarschuwing:deze informatie kan ook fout zijn.verbeter mij A.U.B.
als ik fout ben
2,5
[permalink] geplaatst op 27 november 2007, 19:48 uurA.L.I.E.N schreef:
ik weet het niet maar ik denk dat deze film de inspiratiebron van sunshine was.
of:de ruimtemissie,de sabotuer (in deze film gaat het om een mens
en in sunshine om een zoort zombie).
waarschuwing:deze informatie kan ook fout zijn.verbeter mij A.U.B.
als ik fout ben
Je verhaal klopt wel

[permalink] geplaatst op 10 oktober 2009, 13:49 uurWat een ongeloofelijk saai misbaksel. Het verhaal is totaal niet intressant.
0,5 sterren