Betty Fisher et Autres Histoires (2001)

10 stemmen | gemiddelde 3,00

Frankrijk / Canada
Misdaad /
Thriller103 minuten
geregisseerd door
Claude Millermet
Sandrine Kiberlain,
Nicole Garcia en
Mathilde SeignerDe succesvolle schrijfster Betty woont gelukkig samen met haar zoontje Joseph. Carole werkt als serveerster en kan geen interesse opbrengen voor haar ongewenste zoon Jose. Ze komen met elkaar in aanraking wanneer Margot,de hysterische moeder van Betty, de zoon van Carole ontvoert.
3,0
[permalink] geplaatst op 13 september 2002, 15:44 uurAls je even kan, probeer dan deze film te kijken; lijkt me wel goed.
[permalink] geplaatst op 13 september 2002, 15:47 uurzowel de regie als het script is afkomstig van claude miller. lijkt me ook wel interessant.
FisherKing
[permalink] geplaatst op 13 september 2002, 18:30 uurwil die zeker graag zien, die film van onze Betty

sydney
[permalink] geplaatst op 13 september 2002, 21:22 uurLijkt me inderdaad een goeie film. Ga hem ook zien.
3,0
[permalink] geplaatst op 16 september 2002, 22:59 uurNiemand anders deze gezien?
[permalink] geplaatst op 16 september 2002, 23:04 uurStukjes. Ben er niet voor gaan zitten. Wat ik er van zag, vond ik dat dit teveel een Franse praatfilm is. Sprak me niet zo aan.
FisherKing
[permalink] geplaatst op 16 september 2002, 23:15 uurIk ook stukjes ; kon er ook niet echt voor gaan zitten.
[permalink] geplaatst op 16 september 2002, 23:19 uurDat meisje van A Vendre is trouwens in deze film lang zo mooi niet.
3,0
[permalink] geplaatst op 16 september 2002, 23:20 uurDat meisje van A Vendre is trouwens in deze film lang zo mooi niet.
Nee, viel me ook tegen. Ze leek veel ouder. Ze was een echte moeder. In L'Appartement was ze ook leuker.
[permalink] geplaatst op 16 september 2002, 23:23 uurSpeelde ze daar ook in ? Kan ik me niet voor de geest halen.
[permalink] geplaatst op 17 september 2002, 15:50 uurik had hetzelfde als kappeuter. na 10 minuten maar ff de rest opgenomen, moe tik nog maar eens ff verder gaan kijken.
3,0
[permalink] geplaatst op 7 mei 2005, 11:00 uurMisschien een franse praatfilm zoals zovelen, toch een aardig en snel verhaal en grappige plotwendingen. Lang niet slecht. 3.5
3,5
[permalink] geplaatst op 10 mei 2005, 9:35 uurKan niet anders zeggen als een goede film.
Voor liefhebbers van goede franse films zonder opsmuk een aanrader.