Table for Three (2009)

geregisseerd door
Michael Samonekmet
Brandon Routh,
Sophia Bush en
Jesse BradfordTable for Three gaat over Scott Teller, een vrijgezel, die het "perfecte" koppel Mary en Ryan uitnodigt om in zijn immense appartement te komen wonen. Ze beginnen zich echter met zijn nieuwe romance te bemoeien.
[permalink] geplaatst op 17 januari 2009, 12:42 uurweet iemand of die al uit is?
Want sophia bush zit er in dus het moet bijna wel helemaal super zijn
3,0
[permalink] geplaatst op 15 juni 2009, 20:11 uurAardige komedie. Brandon had nog net niet z'n clark kent bril op om zo klunzig te zijn. Sophia en Jesse waren leuk als 'monstercouple'.
[permalink] geplaatst op 23 juli 2009, 22:06 uurWil deze film kei graag zien!!
1,5
[permalink] geplaatst op 9 september 2009, 20:04 uurSorry, maar vond het werkelijk niks. Vreselijk overdreven allemaal.
2,5
[permalink] geplaatst op 21 september 2009, 9:05 uurEen tussendoortje. Vermakelijk, maar heel overdreven en erg cliché. Daarentegen kijkt de film toch wel makkelijk weg.
0,5
[permalink] geplaatst op 23 september 2009, 21:35 uurwat een film, die typetjes alleen al, goedkope settings, nah, zonde vd tijd.
1,0
[permalink] geplaatst op 7 oktober 2009, 18:14 uurZeer saaie en vervelende film. Allemaal zo nep en dom geacteerd. Zou niet de moeite nemen om hem te gaan kijken
1,0
[permalink] geplaatst op 6 november 2009, 10:40 uurWat heeft sophia bush een irritant personage!
Eigenlijk vond ik de hele film wel irriteren.
En o zo voorspelbaar;
zeker geen aanrader!
[permalink] geplaatst op 15 november 2009, 0:20 uurIn een woord: WAARDELOOS
4,0
[permalink] geplaatst op 29 november 2009, 21:00 uurvond hem best wel leuk,ze leek wel een beetje op sandra bulack
2,5
[permalink] geplaatst op 2 december 2009, 0:18 uurniet bijzonder, wel leuk om te kijken!
beneluxje
[permalink] geplaatst op 10 maart 2010, 20:05 uurFilm valt tegen, humor is wel oke maar had beter gekund.
0,5
[permalink] geplaatst op 30 maart 2010, 0:31 uurZelden zo een slechte komedie gezien
[permalink] geplaatst op 5 april 2010, 9:33 uurMIsschien tijd voor iets genuanceerder commentaar. Ik heb de film ook gezien en moet eerlijk zeggen dat hij mij niets tegen viel. Uiteraard hadden bepaalde dingen beter uitgewerkt kunnen worden, maar ik vond het verhaal wel origineel en vond het op een bepaald moment gewoon eng om te zien hoe 'perfect' het stelletje met elkaar omging.
Vooral op het moment dat je verwacht dat de film afgelopen zal zijn en dat het perfecte koppel dan alsnog het laatste woord heeft, vond ik goed om te zien. Het gaf het clichématige einde toch nog net een leuke wending.
4,0
[permalink] geplaatst op 23 september 2010, 12:08 uurHet viel mij ook niks tegen, humor is best leuk. en die vrouw is echt irritant. en het inleving van Scott Teller is daarmee ook wel aardig.
met plezier gekeken, echt waar, zo slecht is ie niet. verveel je je een keer op een regen achtige middag/avond. kijk deze film. Je verdoet je tijd er echt niet mee!

4.0 vind ik deze film zeker weten waard!
5,0
[permalink] geplaatst op 17 maart 2011, 12:35 uursuper grappig!
1,0
[permalink] geplaatst op 31 augustus 2011, 19:42 uurHet meest interessante aan deze film is dat er eigenlijk niets interessants over te vertellen is. Deze romkom mondt uit in onechte, over de top romatiek en is uitgerekt en melig. Het verhaal is langdradig, slap en zit vol ongëvaarlijke cliché's. De personages, hoe beminnelijk ook, zijn eentonig en houterig, dat komt mede omdat het materiaal totaal ongeïnspireerd is. Door Brandon Routh moest ik telkens aan Superman Returns denken.
4,5
[permalink] geplaatst op 7 januari 2012, 19:03 uurGewoon de max deze film, je moet het maar spelen zo'n 2 gestoorde haha.
Zeker de moeite waard om eens gezien te hebben.
Zeer leuke film en er zitten geen saaie momenten in, het blijft boeien.
3,0
[permalink] geplaatst op 10 maart 2012, 1:12 uurIk vond het een uhm..vreemde film. But in a good way.. ergens.