Things Change (1988)

geregisseerd door
David Mametmet
Don Ameche,
Joe Mantegna en
Robert ProskyDe eenvoudige, oude schoenpoetser van Siciliaanse komaf Gino (Don Ameche) krijgt van de maffia een merkwaardig aanbod. Als hij schuld bekent in een moordzaak en de gevangenisstraf uitzit wordt zijn wensdroom vervuld: Een vissersboot in Sicilië. De laatste dagen in vrijheid wordt hij bewaakt door een ongedurige jonge gangster Jerry (Joe Mantegna), die bastensvol ontevredenheid zit. Gino daarentegen neemt het leven zoals het komt, ook als hij abusievelijk voor een belangrijke maffiabaas wordt aangezien.
FisherKing
[permalink] geplaatst op 21 oktober 2005, 21:26 uurWeinig geziene Mamet. Zelfs nog geen reactie.
3,5
[permalink] geplaatst op 20 januari 2008, 15:24 uurVandaag per toeval gezien, geen onaardige film... Gewoon een lekkere zondagmiddag film waarbij ik redenlijk geboeid bleef kijken, soms wat voorspelbaar maar dat was geen probleem vond ik.
Joe Mantegna vind ik tevens een leuke speler om op TV te zien..
Overigens is comedy voor deze film ook weer wat overdreven...
3,0
[permalink] geplaatst op 20 januari 2008, 15:59 uurMamet heeft betere films gemaakt !
1,0
[permalink] geplaatst op 20 januari 2008, 21:03 uurVerdomme wat spelen die gasten VERSCHRIKKELIJK!!!
echt ik vond het vreselijk om te hun bezig te zien.
Verder een erg neppe film. Alleen de reactie van die tankstation neger al....pfff alsjeblieft.
2,0
[permalink] geplaatst op 29 maart 2008, 9:12 uurIk moet zeggen dat ik het ook geen denderende Film vond jammer genoeg, Ik had er meer van verwacht nou niet zo'n Film die ik per se direct in de Flop 100 wil hebben maar ik vind hem absoluut niet Goed hoor.