Dog Gone (2008)

geregisseerd door
Mark Stouffermet
Maggy Bashaw,
Kenda Benward en
Luke BenwardEen beruchte diamantendief en zijn twee domme medeplichtigen stoppen langs de hoofdweg, waar de 12-jarige Owen ziet hoe zij hun hond mishandelen. De jongen komt tussenbeide en wil de hond te drinken geven, maar hij kan ontsnappen in de bossen. Hij helpt de boze misdadigers op hun zoektocht naar het dier in het woud, maar hij laat de mannen daar achter. Owen vindt de hond en zij verschuilen zich in zijn geheime fort, dat vernuftig versterkt is met booby traps en defentiemechanismen om indringers af te weren. Zijn fort is gebouwd op de top van een bergkam waar de zogenaamde 'Madman of the Mountain' zou leven. Wanhopig trachten de gangsters de hond terug te vinden, want via hem kunnen ze voor vijf miljoen aan diamanten terugkrijgen. Kan een kind van 12 jaar in een armtierig fort zichzelf en de hond beschermen tegen drie woeste misdadigers?
2,5
[permalink] geplaatst op 20 oktober 2008, 18:30 uurwel een leuke film om 1x te zien maar meer ook niet
is een soort film net als home alone met de grappen alleen er zit een hond erbij nu

3,0
[permalink] geplaatst op 5 april 2010, 16:56 uurleuke familiefilm voor een keer. echt een beetje home alone humor en valstrikken. al met al best vermakelijk
2,0
[permalink] geplaatst op 29 juni 2010, 22:43 uurAnjin schreef:Heb alleen gelachen toen die afgelopen was
Dan heb je in ieder geval meer gelachen dan mij... Toch 2 sterren, omdat die hond sterk acteerde.... (lulkoek)
[permalink] geplaatst op 5 juli 2010, 0:12 uurIs dat nou Bart de Graaff voor op de hoes?
[permalink] geplaatst op 5 juli 2010, 11:50 uurlol
[permalink] geplaatst op 7 februari 2012, 15:57 uur
2,5
[permalink] geplaatst op 4 mei 2012, 18:08 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenEen aardige film. De hond voegt veel toe aan deze film. Anders was het waarschijnlijk een slap aftreksel geweest van Home Alone. Ook logisch, want French Stewart is de leider van de drie boeven (hij speelde Marv in Home Alone 4.) Het boeven drietal vond ik erg slecht acteren. Erg overdreven en erg ''gemaakt''. Hierdoor werkten ze soms best op mijn zenuwen. De hoofdrolspeler (Luke Benward) viel me nog wel mee. Ik vond hem niet irritant en ook niet slecht spelen. Het einde vond ik een beetje voorspelbaar, aangezien Lilly's allergie. Maar het stoorde opzicht niet. Wat ik wel een beetje vreemd vond is dat de 'Madman of the Mountain', Owen wel redt maar geen woord tegen hem zegt. Daaardoor wekt het personage weinig sympathie op, wat eigenlijk wel belangrijk zou moeten zijn voor het einde van de film. Zijn verhaal maakt wel een hoop goed. Dat zijn eigenlijk de dingen die het meest opvielen. Verder ga ik niet te zwaar tillen aan deze film. Het vermaakt, is heel af en toe toch nog wel grappig en de hond is best leuk. Leuk om eens gezien te hebben, maar het is inderdaad niet meer dan dat.