134.897 gebruikers | 85.703 films | 31.045 regisseurs | 3.508.300 berichten | 4.930.291 stemmen

S.S. Doomtrooper (2006)

Horror / Actie
90 minuten

geregisseerd door David Flores
met Corin Nemec, James Pomichter en Ben Cross

Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog creëren de Nazi's een machtig wapen: een 'supersoldaat' met speciale krachten. Het is bijna onmogelijk om het 'monster' tegen te houden. Een team van soldaten wordt erop uitgestuurd om hem te vernietigen.

gebruiker
bericht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 november 2009, 13:46 uur
Wat was dit ongelofelijk slecht zeg. _O^

Bart Simpson
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 november 2009, 13:55 uur
Triest. Heel erg triest. Ik heb een trauma opgelopen na het zien van deze film. Triest... héél, héél, héééél erg diep triest..

Zegt genoeg... hoop ik.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 november 2009, 20:55 uur
Triest is het juiste woord!

Een rol in deze 'film' is om je te schamen!

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 november 2009, 12:34 uur
Geweldig! Briljant! Fantastisch! Magnifiek.......hoe gigantisch slecht!

Het verhaal is enigzins losjes gebasseerd op Wolfenstein daarom wilde ik de film ook zien. Heb de film overigens uitgezien. Weinig blijven hangen maar dat is logisch. Slecht verhaal, beroerde animaties om over de acteurs/prestaties nog maar te zwijgen.

Zo slecht dat het lachwekkend wordt.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 november 2009, 13:43 uur
Werkelijk waar de slechtste film die ik tot nu toe ooit heb gezien.!!!
Verhaal slaat nergens, acteerprestaties zijn echt lachwekkend. En van dat monster wordt je nou ook niet bepaald bang. Helaas kan ik voor deze bagger film geen 0 geven want dat had ik met alle liefde gedaan. Dus dan maar een *0,5

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 mei 2010, 11:45 uur
Dat deze nog niet in flop staat.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 oktober 2010, 0:51 uur
Zit hier met een oog naar Scifi channel te kijken. Op zich is ie nog best vermakelijk. Maar serieus intunen en nadenken moet je zeker niet doen. En dat CGI monster is .. sja... :-)

Lekker ding die vrouwelijke soldaat. Ook wel Marianne Filali

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 februari 2011, 0:44 uur
Het etiket geeft aan dat het een film uit het horrorgenre betreft. Kinderhorror zullen ze bedoelen. Over een door de Nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog gecreëerde supersoldaat met sterke krachten. Naar het schijnt bijna onmogelijk om het tegen te houden, maar Amerika stuurt er in zijn naïviteit maar liefst zes (haha) soldaten op af.

Het ‘monster’ – het hoofdobject uit de film – komt zó ongelofelijk kunstmatig en nep over op je scherm dat je er gefronst naar zit te kijken. De rendering is zo ontzettend beroerd en vooral het ontbreken van een schaduw aan de Nazi-creatie maakt het allemaal wel heel erg weinig overtuigend.

Gelukkig was deze mislukking weggestopt op de zondagavond van 23:00 tot 00:30 zodat niemand dit wangedrocht per ongeluk heeft mogen aanschouwen.
Mijn voorkeur heeft eerder dat ik 20 keer dezelfde aflevering van de Tweenies aanschouw dan dat je S.S. Doomtrooper tot de helft uitkijk. Wat ik dan ook niet heb gedaan.