134.897 gebruikers | 85.702 films | 31.044 regisseurs | 3.508.298 berichten | 4.930.280 stemmen

Chandni Chowk to China (2009)

Chandni Chowk to China (2009)
22 stemmen | gemiddelde 3,13
mijn stem:
12 jaar geweldIndia / Verenigde Staten
Actie / Komedie
154 minuten

geregisseerd door Nikhil Advani
met Akshay Kumar, Deepika Padukone en Mithun Chakraborty

Siddhu is een eenvoudige kok in Bombay en waarschijnlijk de grootste onbenul van het land. Op een dag ontmoet hij twee onbekenden uit China die hem vertellen dat hij de uitverkorene is: een reïncarnatie van hun grootste held. Zij zijn gekomen om hem mee te nemen naar zijn beloofde land. Echter laten zij de belangrijkste reden waarom ze naar hem op zoek waren achterwege. Hun stad in China is namelijk bezet door Takeshi, een gemene, buitenlandse drugsbaron. Siddhu begint aan het grootste avontuur van zijn leven om hen te verlossen van deze levensgevaarlijke misdadiger. Met de hulp van een Chinese Kung fu leermeester en de beeldschone Ms. Tele Shoppers Media, Sakhi, gaat hij de strijd aan.

gebruiker
bericht

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 november 2008, 16:15 uur
hmm ik weet niet of dit een interessante film is als ik dus dit zo lees, mijn eerste oordeel en vraag is dan ook is het wel waardig deze film in de bios te laten?

ik zou het niet weten

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2008, 9:42 uur
De trailer gezien, helemaal niks voor mij als ik het zo mag geloven..
De geanimeerde landschappen zijn gewoon computer-spellen, net een goedkope versie van Medieval Total War.

Maar wie weet pakt het voor sommige nog goed uit?!

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 december 2008, 14:01 uur

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 januari 2009, 13:14 uur
ja idd deleeuw:P

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 januari 2009, 15:05 uur
Afgelopen vrijdag gezien. Ik moet zeggen dat ik vooraf grote verwachtingen had. Ik zag trailers in de bioscoop en hoorde dat Warner Bros de productiemaatschappij was. Echter toen Hojo met zijn hoedje ging gooien en daarmee iemand vermoorde en vervolgens weer het hoedje opving begon ik aardig te twijfelen. Maar toen Mithun een schop gaf aan Aksay en Aksay de lucht in vloog net zo als superman, gaf ik de hoop op. Het is leuk om de film een keer te zien met een aantal grappige scenes. Ik geef 3 sterren, niet meer niet minder.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 mei 2009, 23:08 uur
De trailer is 2x zo leuk als de film zelf. Ik weet niet of comedy films uit India altijd zo zijn, want ik vind de grappen (hoe flauw ze soms ook zijn, maar ik ben het wel enigzins gewend van de asn cinema) gewoon slecht geplaatst.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 juni 2009, 20:28 uur
Ik hou niet echt van de indian comedys, maar bij deze film heb ik me kapotgelachen!:D

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 september 2009, 11:10 uur
best een paar leuke momenten maar als je langer dan 2 uur op je r**t wilt zetten, kijkend naar een kinderlijk verhaaltje waarin de meest irrtante muziek en dans in voorkomt, dan is deze film echt iets voor jou..