134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.107 berichten | 4.929.919 stemmen

locatie: Films » The Forsaken (2001) » Info

Horror / Thriller
90 minuten

geregisseerd door J.S. Cardone
met Kerr Smith, Brendan Fehr en Izabella Miko

Sean is op weg naar de bruiloft van zijn zus en komt onderweg een lifter tegen. De lifter blijkt een vampierenjager te zijn en vertelt Sean dat hij op zoek is naar een groep vampieren die vooral langs de snelweg voor veel slachtoffers zorgen. En natuurlijk staan de twee jongens binnen de kortste keren oog in oog met de beruchte vampieren.

gebruiker
bericht

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 augustus 2002, 23:52 uur
Is er dan werkelijk niemand hier die deze film heeft gezien??? Hij is ook wel bekend als "Desert Vampires". Best wel vette film, en sommige momenten zijn best wel spannend. Aanrader voor de liefhebbers van dit genre. :D

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 augustus 2002, 5:24 uur
Zal ik zeker doen.

stinissen
(crew)
avatar van stinissen
3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 maart 2003, 12:57 uur
Pugsley schreef:
Ik vond hem ook verrassend goed.

Maverick
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 april 2003, 19:52 uur
Zeer verrassende en spannende film.Meer valt er niet over te zeggen.**** van de 5

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 augustus 2003, 23:43 uur
shit, zit net me stapeltje zooi door te bladeren zie ik The Forsaken weer liggen.Das lang geleden dat ik die gezien heb.Meer als 2 jaar terug gebrand ;-)
Dus toch ff kijken of hij erbij stond hier.En jawel hoor!
Om het verder nog een beetje kort te houden hebben de mensen hierboven het helemaal correct.Het is gewoon een erg goede film die gewoon goed in elkaar zit, verassend is en spannend blijft.Ik zal hem binnenkort nog eens kijken,maar voor nu krijgt hij 4 sterren.

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 augustus 2004, 1:04 uur
een verassende film, dat leuke verbindingen legt tussen de vampieren legende en overdraagbare virussen zoals soa's. verassend en bloedig spannend!

****1/2

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 augustus 2004, 9:31 uur
zeer spannende film en lekker bloederig.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 augustus 2004, 10:27 uur
Aardige film; lekker bloederig, maar vond het het verhaal niet bijster interessant; 3 sterren....

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 augustus 2004, 13:57 uur
Echt verrassend was deze film niet echt, en ook niet echt spannend. Ik snap de overwegend positieve reacties hierboven dan ook niet helemaal. Het was een aardige film, maar echt goed, spannend, origineel o.i.d. vond ik 'm nergens.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 augustus 2004, 13:20 uur
Tegenvaller. Begon nog wel aardig, maar ging snel bergafwaarts. Vooral de cameratruukjes begonnen mij op den duur te irriteren. Het duurde allemaal veel te lang. En als een zogenaamde vampier een beetje Enter Sandman gaat zingen...mijn klomp brak. 2*

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 juni 2007, 1:35 uur
Verassend was hij wel, verrassend jammer genoeg niet :)
Wel lekker bloederig en voor de rest een aardig filmpje.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 augustus 2007, 22:11 uur
lekker dom vermaak, twijfel tussen 2.5 en 3 maar geef toch maar 3 sterren

The Last
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 april 2008, 15:32 uur
DE standaard vampierfilm. Sja, stelt eigenlijk niet veel voor, maar hij is best vermakelijk en kent een aantal leuke achtervolgingen. Bijzonder of dergelijke was het iig NIET. 2,5* ;)

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 april 2008, 1:52 uur
Ik vind het wel een aardige film. Het begin belooft wel meer dan de film verder laat zien, maar dat geeft helemaal niet. film is goed genoeg om er na te blijven kijken. En het is ook niet een standaard vampier film. waarbij ze iedereen in de nek bijten. de opper vampier vind ik wel goed gespeeld en heeft niet zoveel macht als je soms ziet in andere vampier films. en niet alleen de vrouwen zijn mooi. :Y

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 september 2010, 15:39 uur
Matige film. Niet slecht maar geen topper. Voelt als B film. Allemaal net niet. 2 *