134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.104 berichten | 4.929.913 stemmen

How to Be a Serial Killer (2008)

How to Be a Serial Killer (2008)
8 stemmen | gemiddelde 1,31
mijn stem:
Komedie
91 minuten

geregisseerd door Luke Ricci
met Dameon Clarke, Ryan Smith en Laura Regan

Het verhaal van Mike Wilson, een charismatische, goed opgeleide man die in het vermoorden van mensen een doel in zijn leven heeft gevonden. Op een dag rekruteert Mike een jongen genaamd Bart om ook hem de kneepjes van het vak te leren. Alles lijkt goed te gaan tot de vriendin van Mike argwaan begint te krijgen...

gebruiker
bericht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 oktober 2009, 11:33 uur
not funny !!!

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 februari 2011, 0:29 uur
Dit wil ik niet eens een film noemen.

Het is meer een soort van flauwe, mislukte show over het worden van een seriemoordenaar.
De continue tussen spraken tijdens de film zijn zeer irritant.
Het verhaal is niet aantrekkelijk en heeft totaal geen doelstelling.
Er zit ook op geen enkele manier humor in en het acteren is gewoon niet goed.

Als je hiervan een leuke film verwacht, geloof me dan maar, want dat is het niet !
Trouwens, ik heb hem niet helemaal gezien, halverwege uitgezet namelijk.
1 ster.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 februari 2012, 15:19 uur
Ik ben natuurlijk hartstikke bevooroordeeld, omdat ik Matthew Gray Gubler adoreer. :P (Waarom staat hij hierboven niet genoemd? Hij is een hoofdrolspeler!) Maar enfin, zo slecht is het allemaal niet. Het is gewoon totaal niet serieus te nemen, en dat maakt het best kijkbaar. Beetje een mix tussen theater, documentaire en film, wat op zich wel voor een fijne afwisseling zorgt. Het is vooral vrij lomp eigenlijk. Sulletje Bart blijft toch wel het leukste (shocking) en Mike werkte me best op mijn zenuwen, maar dat hoort ook wel bij zijn personage. Voordeel voor mij was dat de tijd om leek te vliegen, maar ik kan me voorstellen dat anderen dit een saaie, niet-grappige lange zit vinden. Ik vond het vrij middelmatig. 2.5* en een knuffel voor MGG.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 februari 2012, 15:23 uur
Elineloves schreef:
Waarom staat hij hierboven niet genoemd? Hij is een hoofdrolspeler!
Klik. Bij voorbaat dank! ^O^