Artefacts (2007)

Giles Daoust en
Emmanuel Jespersmet
Cécile Boland,
Max Digby en
Jason MorellKate Warner (Mary Stockley) is een vrouw van bijna dertig, die net haar vriendje Mike (Felix Scott) heeft verlaten. Plotseling worden de vrienden van Kate één voor één vermoord door hun dubbelgangers. Nog beangstigender is het feit dat de slachtoffers een metaalachtig artefact in hun borst kregen geplant. Wetend dat ook zij tot de slachtoffers kan gaan behoren, verzoenen Kate en Mike zich en belanden in een spannend avontuur om te overleven.
[permalink] geplaatst op 29 augustus 2008, 22:56 uurperfecte film
ik heb van de eerste minuut tot het eind genoten ervan
supergoeie scene's erin
4,0
[permalink] geplaatst op 31 augustus 2008, 11:27 uurZeker een goeie film gisteren gezien, gewoon goed!
[permalink] geplaatst op 31 augustus 2008, 22:25 uurhmm wil hem graag vanavond kijken maar op imdb krijgt hij maar een 2 ?????
A.v.D.
[permalink] geplaatst op 1 september 2008, 23:02 uurWat een waardeloze film zeg.... zonde van mijn tijd geweest. Bleef kijken omdat ik dacht nu zal het wel wat worden, maar helaas, niets van dit alles.
Slecht camera werk, slecht geacteerd,......
2,5
[permalink] geplaatst op 3 september 2008, 17:54 uurJammer dat de film zo kort duurde (slechts 67 minuten), want als hij wat langer had geduurd had het verhaal misschien beter uitgewerkt kunnen worden.
Ook vond ik de acteerprestaties niet goed.
[permalink] geplaatst op 5 september 2008, 0:22 uurA.v.D. schreef:
Slecht camera werk, slecht geacteerd,......
Precies wat ik er ook van vond...kon er geen SciFi van maken en heb het eind 2 keer gezien omdat ik de clou niet kon vinden.....nog steeds niet trouwens.
[permalink] geplaatst op 10 februari 2009, 10:54 uurHier kijk ik enorm naar uit. DVD-release op 3 maart '09.
1,0
[permalink] geplaatst op 3 maart 2009, 23:17 uurDame die overstuur is: ,,Luister naar me! Jantje, Pietje en Antje zijn vermoord!!!!"
Antwoord van haar ex: ,,Is dit soms een ziek spelletje om mij terug te winnen?"
Dit geeft het niveau van de film zo'n beetje weer. Tenenkrommende dialogen, zeer matig acteerwerk en nul spanning. 1*
0,5
[permalink] geplaatst op 4 maart 2009, 10:33 uurIk heb het een halfuur volgehouden, langer kon ik dit onding niet aanzien! Je hebt slechte films die goed worden doordat ze zo slecht zijn, maar je hebt ook films die zo slecht zijn dat het totaal niet meer leuk is.Bah!
1,0
[permalink] geplaatst op 3 april 2009, 11:09 uurAls je niet kan slapen, moet je deze film gaan kijken.
0,5
[permalink] geplaatst op 23 mei 2009, 15:27 uurBeetje een moeilijk te beoordelen film. Er zitten aan de ene kant nog best spannende momenten in. Met die dubbelgangers die ook een griezelig electronisch geluid creeren. Maar helaas word dat allemaal zwaar verneukt door de ongelofelijke slechte acteerwerk en dialogen die om te gieren waren. Voor de rest was het ook een erg goedkoop gemaakt filmpje en alle Belgen spraken Engels (zelfs via Email). Dat is dan niet zo erg maar de rest is gewoon bagger. En dan heb ik het over de acteurs en de dialogen en ook het slappe verhaal. Had na het zien van de trailer iets als One Point O verwacht maar dat is helaas niet zo. Gewoon een terleurstellende mislukking.
0,5
[permalink] geplaatst op 23 mei 2009, 16:02 uurToch nog 1,5*?
0,5
[permalink] geplaatst op 23 mei 2009, 16:20 uurTja.