134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.223 berichten | 4.930.167 stemmen

locatie: Films » Jennifer's Body (2009) » Info

Jennifer's Body (2009)

Jennifer's Body (2009)
999 stemmen | gemiddelde 2,52
mijn stem:
16 jaar geweld angst grof taalgebruikVerenigde Staten
Horror / Komedie
102 minuten / 107 minuten (unrated version)

geregisseerd door Karyn Kusama
met Megan Fox, Amanda Seyfried en Adam Brody

Needy (Amanda Seyfried) en Jennifer (Megan Fox) zijn al van kleins af aan beste vriendinnen. Wanneer Jennifer Needy weer eens weet over te halen om de avond met haar te spenderen in plaats van met haar vriendje gaan ze naar een kroeg waar de band Low Shoulder speelt. Als de kroeg tot de grond toe afbrandt en Needy en Jennifer weten te ontsnappen verandert er iets. In het dorpje beginnen steeds meer doden te vallen en Needy moet accepteren wat ze al lang wist: Jennifer is duivels.

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 februari 2012, 12:12 uur
Niet half zo leuk als z'n reputatie doet vermoeden. En nee, weten wat je gaat krijgen helpt al evenmin als een laag verwachtingspatroon om deze film draaglijk te maken -- negentig minuten staren naar een goede foto van Megan Fox heeft wat mij betreft hetzelfde effect. Jammer van Amanda Seyfried.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 maart 2012, 0:30 uur
Hitsig filmpje :-) Wel geestig en er hangt een lekker sfeertje. De aftiteling was ook zeer de moeite waard. Evil Dead poster op de achtergrond scoort bij mij ook altijd punten. 3*/3,5*

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Jennifer's body (€ 9,99)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Jennifer's body (€ 10,99)
gratis verzending

Jennifer's body (€ 11,00)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 maart 2012, 19:21 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Een erg leuke film, ik heb genoten. Amanda Seyfried en Megan Fox schitteren in deze film en doen het beide erg goed, maar Seyfried laat toch wat beter acteerwerk zien al ben i ook niet anders gewend van haar.

Het heeft een paar leuke schikmomenten, soms hier en daar een grappig moment, maar komt soms niet al te goed over. Het ritueel van de band, het offeren van een maagd (Fox) vond ik erg slecht gedaan en erg nep overkomen. Alleen Fox wist zich nog prima neer te zetten.

Ook de ontknoping vond ik wat aan de matige kant, maar dat is wel vaker zo met horror films al was de laatste scene wel weer erg goed. De begin scene vond ik dan wel weer erg geestig wanneer Amanda Seyfried iemand verrot slaat in de gevangenis.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 april 2012, 19:59 uur
Rommelige mix van horror en komedie die zich toch vooral op pubers richt. Het toontje is lekker onserieus en zowaar heeft de film af en toe nog zijn duistere kantjes. De Diablo Cody-teksten zijn vaak leuk, maar de acteurs zijn meestal niet in staat ze leuk over te brengen. Megan Fox steelt echt de show. Ze is werkelijk prachtig in de film en speelt haar lekker valse rol heel charismatisch. Zonder haar was het niks geweest waarschijnlijk.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 mei 2012, 18:35 uur
Heerlijke komedie/horror filmpje.
deze film viel niet tegen, vond Megan Fox op zijn tijd wel erg creepy.