132.206 gebruikers | 83.151 films | 30.189 regisseurs | 3.421.721 berichten | 4.775.329 stemmen

Radar Secret Service (1950)

Radar Secret Service (1950)
2 stemmen | gemiddelde 2,00
mijn stem:
Actie / Avontuur
59 minuten

geregisseerd door Sam Newfield
met John Howard, Adele Jergens en Tom Neal

Kort na de Tweede Wereldoorlog proberen Amerikaanse geheimagenten met behulp van radar, de nieuwe technologie, om een gestolen uranium-238 zending te achterhalen. Ze gebruiken de aantrekkelijke blondine Lila, de vriendin van één van de bendeleden, als informant. Radar helpt, maar de agenten blijken vooral afhankelijk te zijn van Lila om de criminelen te pakken te krijgen.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 augustus 2008, 7:18 uur
Dit is de filmposter: link.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 december 2008, 16:10 uur
Vreselijk saai onduidelijk filmpje waarbij het concept radar ontzettend opgehemeld wordt, tot het idiote af!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2008, 22:00 uur
Haha, radar is je beste vriend!

Ik vond het eigenlijk wel een geinig filmpje, met foute mannen, aanlokkelijke blondines, besnorde politie-agenten en de nodige shootouts. Je zou het bijna een noir kunnen noemen. Ok het radargebeuren is nogal suf maar ik heb me prima vermaakt, er zit zelfs (met een beetje fantasie) een helicopter chase in!

3 volle sterren (jawel jawel).

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2008, 22:36 uur
Wow, wat een hoge waardering! Die helicopter zorgde voor de 1* ipv de 0,5* ;(.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2008, 1:03 uur
Haha ja jij bent wel heel streng. Weet niet, lekker vlot, en da's al heel wat zullen we maar zeggen. Erg kort ook, meestal zit er nog een twintigtal minuten puur geklungel in...