134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.218 berichten | 4.930.162 stemmen

locatie: Films » Dadnapped (2009) » Info

Actie / Komedie
84 minuten

geregisseerd door Paul Hoen
met Emily Osment, Kirsten Storms en Jason Earles

Melissa's vader is een auteur die boeken schrijft over tienerspion Tripp Zoome. Als zij en haar vader samen gaan kamperen, wil haar vader nog even langs een fandag. Daar wordt hij ontvoerd en is het aan Melissa om hem te vinden, en daarmee te bewijzen dat ze 'Zoome Enough' is.

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 februari 2009, 15:21 uur
lijkt me een leuke film

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 mei 2009, 23:01 uur
Mwa, niet een onwijs goede film. Hij heeft me niet echt heel erg geboeid, ik had moeite om hem tot het einde te zien. Ook waren de acteer talenten niet huge!

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 september 2009, 14:36 uur
Ik vond hem klasse disney film zeker goed

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 september 2009, 13:05 uur
Vond hem slecht voor een disney films

1.5* voor de moeite

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 oktober 2009, 7:40 uur
Hooch is crazy!

Leuk om Hooch uit Scrubs altijd tegen te komen, speelt eigenlijk altijd hetzelfde personage. Verder is dit natuurlijk een lopendebandwerkje van Disney met dezelfde grappen, dezelfde moraal, maar ik vond het allemaal niet zo storend. Ik heb me tijdens het kijken niet zitten ergeren en Emily Osment heeft best wat talent. Bij vlagen een droge delivery en een leuk koppie.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2010, 18:58 uur
Onder de 10 jaar niet gaan kijken, zelfs niet als je je verveelt!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 maart 2010, 18:52 uur
Erg slappe lowbudget film. Ik heb er niet zoveel over te zeggen, maar het rolletje van Hooch vond ik wel aardig leuk.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 maart 2010, 19:23 uur
Vreselijke poster trouwens! :r

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 augustus 2010, 16:55 uur
redelijk tof.Wel leuk dat disney channel gratis films op tv vertonen.Zo kun je binnenkort naar camp rock 2 kijken.