Dadnapped (2009)

geregisseerd door
Paul Hoenmet
Emily Osment,
Kirsten Storms en
Jason EarlesMelissa's vader is een auteur die boeken schrijft over tienerspion Tripp Zoome. Als zij en haar vader samen gaan kamperen, wil haar vader nog even langs een fandag. Daar wordt hij ontvoerd en is het aan Melissa om hem te vinden, en daarmee te bewijzen dat ze 'Zoome Enough' is.
[permalink] geplaatst op 18 februari 2009, 15:21 uurlijkt me een leuke film
1,0
[permalink] geplaatst op 22 mei 2009, 23:01 uurMwa, niet een onwijs goede film. Hij heeft me niet echt heel erg geboeid, ik had moeite om hem tot het einde te zien. Ook waren de acteer talenten niet huge!
5,0
[permalink] geplaatst op 15 september 2009, 14:36 uurIk vond hem klasse disney film zeker goed
1,5
[permalink] geplaatst op 20 september 2009, 13:05 uurVond hem slecht voor een disney films
1.5* voor de moeite
2,0
[permalink] geplaatst op 1 oktober 2009, 7:40 uurHooch is crazy!
Leuk om Hooch uit Scrubs altijd tegen te komen, speelt eigenlijk altijd hetzelfde personage. Verder is dit natuurlijk een lopendebandwerkje van Disney met dezelfde grappen, dezelfde moraal, maar ik vond het allemaal niet zo storend. Ik heb me tijdens het kijken niet zitten ergeren en Emily Osment heeft best wat talent. Bij vlagen een droge delivery en een leuk koppie.
0,5
[permalink] geplaatst op 23 maart 2010, 18:58 uurOnder de 10 jaar niet gaan kijken, zelfs niet als je je verveelt!
2,0
[permalink] geplaatst op 27 maart 2010, 18:52 uurErg slappe lowbudget film. Ik heb er niet zoveel over te zeggen, maar het rolletje van Hooch vond ik wel aardig leuk.
3,5
[permalink] geplaatst op 22 augustus 2010, 16:55 uurredelijk tof.Wel leuk dat disney channel gratis films op tv vertonen.Zo kun je binnenkort naar camp rock 2 kijken.