134.900 gebruikers | 85.709 films | 31.046 regisseurs | 3.508.375 berichten | 4.930.438 stemmen

The Day the Earth Stood Still (2008)

Day the Earth Stood Still, The (2008)
1645 stemmen | gemiddelde 2,50
mijn stem:
12 jaar angstVerenigde Staten / Canada
Drama / Sciencefiction
103 minuten

geregisseerd door Scott Derrickson
met Keanu Reeves, Jennifer Connelly en Kathy Bates

Een vertegenwoordiger van een buitenaards ras dat een drastische evolutie heeft doorgemaakt om haar eigen klimaatveranderingen te overleven, Klaatu (Keanu Reeves) komt naar de aarde om de mensen in te lichten, hoe slecht hun planeet er aan toe is. Klaatu, die reeds een negatieve indruk van het menselijk ras heeft, wordt opgesloten door de Verenigde Naties. Daarop besluit hij dat de mensheid moet worden uitgeroeid om de aarde te redden. Dr. Helen Benson (Jennifer Connelly) en haar stiefzoon Jacob (Jaden Smith) proberen Klaatu ervan te overtuigen dat het menselijk ras wel degelijk bestaansrecht heeft.

gebruiker
bericht

mauwiewauwie
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 oktober 2011, 17:16 uur
Een onderwerp wat zeer actueel is en weinig mensen aanspreekt. Ze proberen na 50 jaar nog maar eens een cliche wat iedereen snapt maar niemand wil veranderen ,in een nieuw jasje te steken. Jammer en helaas weer niet gelukt,het zal ook nooit lukken om zo'n onderwerp te verfilmen.Teveel mensen die weten hoe het moet maar niemand kan het verwoorden,zelfs ik niet.
Ze haden het geld beter kunnen gebruiken voor 10 andere film's met de zelfde boodschap maar zonder dure special effects.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 november 2011, 15:11 uur
wel mooie film,mooie effecten,weinig verhaal ,weinig aktie,beetje apart,slechte remake

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Day the Earth Stood Still (€ 7,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Day the Earth Stood Still (€ 8,99)
gratis verzending

Day The Earth Stood Still, The (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 december 2011, 17:18 uur
Ik ben het helemaal eens met Al DeNiro (zie post 4 februari 2011), zwaar onderschatte film. Ik heb deze film nu al 4 keer gezien en toch blijft deze onwijs goed!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 mei 2012, 13:22 uur
Tegenvallende film, met als grootste (en enigste) hoogtepunt het acteerwerk van Reeves.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 mei 2012, 19:09 uur
Ik had er wat meer van verwacht. Maar had al bij al toch niet zo veel moeite om de film uit te kijken.
Dus 2.5 is wel op zijn plaats.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 mei 2012, 1:15 uur
Een blockbuster met weinig spectakel, daar deed het me een beetje aan denken. Was allemaal wat saai. Paar leuke stukjes richting het einde maar verder allemaal niet zo interessant. Leuk om een keer te zien.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 mei 2012, 7:27 uur
Spektakelfilm, met Keanu Reeves die met zijn robotachtig acteerwerk nu goed uitkomt. En ja, dit is dit een slechte film, maar wel erg vermakelijk, en dat maakt voor mij al een hoop goed. Het verhaal is natuurlijk al wel bekend, maar op zijn tijd nog wel leuk om nog eens te zien, en hopelijk weer te vergeten. Net als de Emmerich rampenfilms. Ik ergerde me wel aan de reclame die net iets te zichtbaar in beeld was...