The Love of Her Life (2008)
Alternatieve titel: A Woman's Rage

28 stemmen | gemiddelde 2,42
Misdaad /
Drama90 minuten
geregisseerd door
Robert Malenfantmet
Nick Baillie,
Claire Brosseau en
Cynthia PrestonDe mooie, 30-jarige Allison heeft geen enkele moeite om een man aan de haak te slaan. Maar tegen haar obsessieve jaloezie is geen relatie bestand. Dan ontmoet ze Brian, de man van haar dromen. Ze belooft zichzelf dat deze keer alles anders zal zijn, maar al snel vervalt ze weer in haar oude patroon. Als ook Brian bij haar wegloopt kan Allison dat niet accepteren.
2,5
[permalink] geplaatst op 24 juli 2008, 15:49 uurDeze past ook in het rijtje van het soort films, waar er genoeg van gemaakt worden niks nieuws dus.
[permalink] geplaatst op 26 juli 2008, 12:07 uurklinkt als het irritante 'fatal attraction'
1,0
[permalink] geplaatst op 30 juli 2008, 17:58 uurSlecht geacteerd, slechte lines. Dit ding heeft heel veel weg van een originele B film. Wat een tegenvaller. Oh ja het is allemaal zo lekker voorspelbaar. dussss helaas, 1 sterretjuh
1,0
[permalink] geplaatst op 30 juli 2008, 20:07 uurWat een slechte film zeg, voor dat einde!
1,0
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2008, 22:05 uurGespeeld gespeeld zal ik het maar noemen wat een B-film. Ik kon hem echt niet afkijken wat een trieste bedoeling. een 1tje
1,5
[permalink] geplaatst op 10 augustus 2008, 8:11 uurErg matige film...zelfs nog te matig voor een b-film.
Scenario rabbelt aan alle kanten, en van acteerwerk is er ook nauwelijks sprake. Verder is het allemaal uiterst voorspelbaar, en de spanning is ver te zoeken...
Ik heb 't nog slechter gezien, vandaar 1,5 ster
Grappig detail: de hoes doet misschien nog wat geweld vermoeden met dat mes op de afbeelding, maar tijdens de hele film komt er geen mes meer in beeld.
[permalink] geplaatst op 17 augustus 2008, 22:54 uurMmm vreemd, iedereen die hier een berichtje neerzet heeft een slechte stem gegeven terwijl het gemiddelde toch wel meevalt. Willen de mensen die hoog stemmen ook eens een reden geven?
Ik ga hem zo zelf maar eens kijken.
0,5
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2008, 8:10 uurNormaal gesproken laat ik geen berichten achter, maar dit is zo n ontzettend slechte film dat het echt niet nodig is deze te bekijken. Slechte acteurs, slecht verhaal en helemaal geen thriller. -100
1,0
[permalink] geplaatst op 26 augustus 2008, 12:26 uurZwaar slecht geacteerd , niet afgekeken, geen aanrader.
2,5
[permalink] geplaatst op 1 september 2008, 15:04 uurDit is geen bioscoop- , maar een TV-film. Dan mag hij ook wat slechter zijn.
Belangrijker is, wat een dergelijk type (Allison) bij je losmaakt.
"I hate her guts", en dat is wat ook de bedoeling is.
[permalink] geplaatst op 1 december 2008, 22:25 uurJason28 schreef:
Ik ga hem zo zelf maar eens kijken.
En waar blijf je nu met jouw mening?
[permalink] geplaatst op 30 januari 2009, 10:52 uurZeer slechte TV-film. Erg saai, vol clichés en slecht acteerwerk. Kon me geen moment boeien.
[permalink] geplaatst op 24 juli 2009, 12:50 uurAmaai wat een hoog gemiddelde.
[permalink] geplaatst op 18 februari 2010, 19:18 uurOm 20:30 op Vijf TV