Love Story 2050 (2008)

geregisseerd door
Harry Bawejamet
Priyanka Chopra,
Harman Baweja en
Kurush DebooKaran en zijn verlegen vriendin Sana reizen met een tijdmachine, gebouwd door de excentrieke oom van Karan, naar het Bombay van 2050. Daar komen ze in een wereld terecht vol vliegende auto's, hologrammen, robots en lasers. Ook komen ze daar oog in oog te staan met hun toekomstige zelf. Door een reeks gebeurtenissen raken Karan en Sana elkaar kwijt in deze wereld van toekomst. Karan doet alles om Sana weer te vinden en wordt in zijn zoektocht bijgestaan door de vrouwelijke robot Ot en een de mechanische teddybeer Boo.
[permalink] geplaatst op 6 juli 2008, 11:18 uurhmm lijkt me wel wat.
[permalink] geplaatst op 8 juli 2008, 18:32 uurhet verhaal is goed jammer dat het een bollywoodfilm is...
[permalink] geplaatst op 10 juli 2008, 17:38 uurlijkt me ook wel een leuke film, wel een goed verhaal. ben benieuwd
[permalink] geplaatst op 11 juli 2008, 15:17 uurphidel schreef:
het verhaal is goed jammer dat het een bollywoodfilm is...
wat gaat er fout met een bollywoodfilm?
[permalink] geplaatst op 12 juli 2008, 17:00 uuridd jammer dat het bollywood film is
wat er mis mee is? je houd ervan of je houd er niet van

[permalink] geplaatst op 23 juli 2008, 13:40 uurcubedude schreef:phidel schreef:
wat gaat er fout met een bollywoodfilm?
Bollywoodfilms zijn juist heel goed.
[permalink] geplaatst op 2 augustus 2008, 16:41 uurmechanische teddybeer, wordt niet een fantasievolle irritante melige komedie.
1,5
[permalink] geplaatst op 9 augustus 2008, 15:02 uurEcht een kinderfilm
[permalink] geplaatst op 13 augustus 2008, 17:57 uurbollywood moet naast de originele versie die voor India is bedoeld een versie voor de internationale markt uitbrengen.
ik heb de film verkort tot 120 min, dwz alle liedjes eruit en alle kinderachtige stukjes eruit. het resultaat was een redelijke film en anders door de vele spoilers erin een waardeloze.
in het origineel duurt het anderhalf uur voordat ze in 2050 zitten terwijl het ook in een half kan.
[permalink] geplaatst op 11 september 2008, 16:56 uurKomt deze nog wel uit op dvd in Nederland?
[permalink] geplaatst op 12 oktober 2008, 19:49 uurWat is het eerste deel dan?