Animal, The (2001)

Komedie
84 minuten
geregisseerd door
Luke Greenfieldmet Rob Schneider, Colleen Haskell en John C. McGinley
De kleine Marvin denkt dat hij het niet in zich heeft om z'n droom (politieagent worden) uit te laten komen. Als hij na een auto-ongeluk in kritieke toestand verkeert, gebruikt een wetenschapper organen van dieren om hem redden. Vol energie door zijn nieuwe lichaamsdelen laat Marvin zijn zwakheden achter zich, en wordt 'ie beroemd als superagent. Als zijn dierlijke instincten te voorschijn komen levert dit echter problemen op.
2,5
[permalink] geplaatst op 24 augustus 2008, 12:00 uurDie scene met die aap is hilarish.
4,0
[permalink] geplaatst op 21 november 2008, 22:25 uurBeetje zelfde niveau als Deuce Bigalow, goedkoop, melig, ik verwachtte er weer niet veel van maar ik heb toch weer lekker kunnen lachen om alle gekkigheid in deze film, alleen het eind had wel wat anders gemogen.
0,5
[permalink] geplaatst op 21 november 2008, 22:35 uurFlauw en triest.
3,5
[permalink] geplaatst op 24 november 2008, 9:08 uurIk vond dit nou eens een erg leuke en vermakelijke comedy
met een erg leuk verhaal!
Schneider acteerde ook erg leuk en niet al té overdreven!
Van mij krijgt het 3,5*
5,0
[permalink] geplaatst op 6 februari 2009, 7:58 uurReplicant schreef:
Erg grappig dit.
Ik snap niet dat er zo negatief word gedaan.
Het is het soort humor dat sommige gewoon niet leuk vinden.
Dit is droge humor en ik heb me kapot gelachen.
Ik vind het na Deuce de beste film van Rob Schneider.
Er zitten echt hilarische momenten in.
Het verhaal is echt zo slecht dat het gewoon goed is.
5 sterren voor deze maffe film....
helemaal gelijk hoor
ik lag helemaal plat in die scene met die aap

2,5
[permalink] geplaatst op 17 februari 2009, 14:54 uurActeerwerk van het liefje van Marvin was opvallend slecht. En voor de rest vond ik de film erg vermakkelijk
3,5
[permalink] geplaatst op 17 februari 2009, 19:29 uurOndanks het lage gemiddelde vond ik het een zeer vermakelijke film, soms ging ik echt neer
een welverdiende 3.5*
5,0
[permalink] geplaatst op 4 april 2009, 21:40 uurblijkbaar heb ik dan ook rare humor
als ik hier alle reacties lees
maar ik kan echt om hem lachen
ik vind bijna alle films met Rob Schneider geweldig

2,5
[permalink] geplaatst op 13 mei 2009, 19:15 uureen oké film maar niet meer dan dat!
Script / Verhaal:................ 3,0
--------------------------------------
Eindcijfer:........................... 2,5
3,0
[permalink] geplaatst op 12 november 2009, 23:23 uurKijkwijzer schreef:
Die scene met die aap is hilarish.

De beste gekke scène ook voor mij. Ik kon mij echt niet meer inhouden van te lachen.
2,5
[permalink] geplaatst op 13 november 2009, 19:31 uurgewoon een leuke film met dito grappen. heb mij niet verveeld
0,5
[permalink] geplaatst op 18 november 2009, 9:15 uurEen film die perfect geschikt is voor een luie zondag waarop je niks beters te doen hebt dan in de zetel te crashen en half slapend wat tv te kijken.
2,5
[permalink] geplaatst op 26 november 2009, 18:48 uurEen van de mindere films van Rob. Zaten wel een aantal stukken tussen waar je vrijwel om kon lachen maar de meerderheid was toch wel saai of langdradig. Het acteerwerk van Rob en de overige acteurs vond ik ook niet echt ''bijzonder.''
1,5
[permalink] geplaatst op 28 december 2009, 0:50 uurMijn vrees werd bewaarheid: het verhaal is zodanig vergezocht dat op sommige momenten al de humor verdween (o.a. de scène met de geit). Zelfs de South Park-parodie die Schneider als wortel of nietmachine liet opdraven leek plausibeler en amusanter als idee voor een film. 1,5*