134.899 gebruikers | 85.709 films | 31.046 regisseurs | 3.508.358 berichten | 4.930.406 stemmen

Next Stop Wonderland (1998)

Next Stop Wonderland (1998)
28 stemmen | gemiddelde 2,83
mijn stem:
Komedie / Drama
104 minuten

geregisseerd door Brad Anderson
met Hope Davis, Alan Gelfant en Philip Seymour Hoffman

Erin is zuster in een ziekenhuis en recentelijk heeft haar vriend de lange relatie verbroken. Haar moeder Piper plaats een persoonlijke advertentie in de hoop om iemand voor haar te vinden. Alan een medewerker bij een aquarium zaak droomt ervan om een bioloog te worden. Zullen de paden van deze twee mensen elkaar kruizen?

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 april 2003, 0:56 uur
bij deze film hoort mijn favoriete soundtrack! de film zelfs is trouwens ook helemaal niet zo slecht imo.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 juli 2005, 13:41 uur
Leuke aandoenelijke film, ideaal om met zijn tweeen te kijken wanneer je er een romantisch avondje van wil maken.

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Next Stop Wonderland (€ 9,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

kappeuter
(moderator)
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 juli 2005, 14:09 uur
Ik ben zeer benieuwd naar deze PSH film! Helaas is deze film nooit op tv. Ik zie zelfs geen enkele vermelding bij de statistieken. Een zeldzaamheid.

kappeuter
(moderator)
3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 juli 2005, 0:48 uur
Weinig opzienbarend filmpje.

Het script is wat magertjes en schippert tussen arthouse en standaard romcom.
Jammer dat er geen richting is gekozen, de film had met wat meer artistieke durf een bijzondere film kunnen zijn.
Aan Hope Davis ligt het niet. Hoewel ze het type 'girl next door' speelt, weet ze er toch een bijzondere invulling aan te geven, met goed naturel spel.
Hope Davis is op de poster tien jaar jonger gemaakt om meer bezoekers te trekken. Zo ziet ze er in de film helemaal niet uit, en gelukkig ook maar, want in de film vind ik haar een stuk knapper.

Enfin, ik ging deze film kijken vanwege Philip Seymour Hoffman. Hij heeft echter maar een kleine rol. Daarbij komt dat deze rol voor Hoffmans doen weinig opvallend is. Jammer maar helaas, het kan niet altijd feest zijn.
Vermakelijk filmpje, maar niet veel meer dan dat.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 september 2010, 19:38 uur
Veel doelloos gepraat. Weinig humor. Misschien wel leuk voor dames, maar ik (man) vond er niets aan.