Sultanes del Sur (2007)

geregisseerd door
Alejandro Lozanomet
Tony Dalton,
Jordi Mollà en
Ana de la RegueraVier dieven stelen 11 miljoen dollar van een Mexicaanse bank en vluchten weg naar Buenos Aires om hun dollars in peso's te verwisselen. Ze krijgen daarbij de hulp van El Tejano, één van de grootste gangsters van de stad. Hij stuurt drie handlangers om de transactie op een parking uit te voeren. Maar op het moment van de ruil komt een andere bende gewapende bandieten opdagen. Ze schieten alle mannen van El Tejano neer en vluchten weg met de buit. Wanneer na een tijdje één van de vier dieven spoorloos is, stelt El Tejano de andere drie voor de keuze: ze moeten het geld terugbrengen of ze zullen allemaal sterven.
aerts007
[permalink] geplaatst op 30 juli 2009, 9:15 uurZiet er goed uit,leuke trailer.
[permalink] geplaatst op 14 november 2010, 9:39 uurBen benieuwd klinkt goed in ieder geval.
2,0
[permalink] geplaatst op 14 november 2010, 21:23 uurIk vond er niet veel aan ,slecht geacteerd en het verhaal was zeer voorspelbaar
2,5
[permalink] geplaatst op 24 november 2010, 18:36 uurWel aardig, matig acteerwerk, verhaal rommelt aan 1 stuk door
3,5
[permalink] geplaatst op 1 december 2010, 7:34 uurgoede actie-film met een spannend verhaal. de ontknoping is verrassend.
3,0
[permalink] geplaatst op 25 december 2010, 8:40 uur
bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezenRedelijk goeie film met aardig wat actie.
Alleen komen sommige actiescènes weinig geloofwaardig over.
Van die 4 bankovervallers heeft er slechts één een wapen met wat kogels, maar hij kan het wel opnemen tegen 2 gasten met machinegeweren.
En die achtervolging met de auto en die moto was ook te zot voor woorden.
Daarna waren er nog verschillende fases waar realisme niet bij te pas kwam.
Toch 3 sterren, omdat ik me ook niet verveeld heb.
2,5
[permalink] geplaatst op 1 januari 2011, 13:30 uurAardige film met een hele leuke en goede ontknoping waar ik persoonlijk wel van hou.
0,5
[permalink] geplaatst op 2 januari 2011, 11:56 uurop prime stond er : film in de stijl van Tarantino en Guy Ritchie ....
what a joke ..... c-filmke...en 4 euro armer...
3,5
[permalink] geplaatst op 23 november 2011, 14:18 uurWas best nog een strak Mexicaans misdaadfilmpje (al speelt 97% zich in Buenos Aires af) Natuurlijk is het verhaal weer erg standaard maar de film pakte kwa actiescenes nog wel beter uit dan ik had gedacht. De actiescenes zijn ook ruimschots aanwezig en de Buenos Aires word toch wel erg fraai en bruisend weergeven. Ik heb me nog wel vermaakt. Het einde is natuurlijk ook typisch.