134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.087 berichten | 4.929.831 stemmen

locatie: Films » Surveillance (2008) » Info

Misdaad / Drama
98 minuten

geregisseerd door Jennifer Chambers Lynch
met Julia Ormond, Bill Pullman en Pell James

Het is een helse dag op de snelweg. Wanneer de FBI-agenten Sam Hallaway en Elizabeth Anderson aankomen bij het kantoor van hun baas, moeten ze drie verhalen uitvogelen en een aantal vreselijke moorden oplossen. Een politieman, een junkie en een achtjarig meisje zitten allemaal in hechtenis voor de gebeurtenissen op de weg, maar als de FBI alle details van alle getuigen gaat uitzoeken, komen ze erachter dat om de waarheid te achterhalen ze wel een hele hoge prijs moeten betalen.

gebruiker
bericht

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 oktober 2010, 5:32 uur
Ik vond deze film helemaal niet leuk om naar te kijken. Ze hadden hier veel meer mee kunnen doen. Ik vond het idee om zo als politieagent maar eventjes de mensen te kloten erg leuk, maar daar bleef het bij. Heel die ondervragingen vond ik maar raar en sfeerloos overkomen. Ook vond ik de FBI agent wat raar en weet niet goed wat van te denken. Kort samengevat vond ik het een ondermaatse sfeerloze film.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 november 2010, 22:41 uur
Vond deze wel tof, die psycho killers zijn erg leuk, eigenlijk zijn alle personages heel tof, van familie tot politieagentjes, elk personage heeft iets eigens en ze worden allemaal goed gespeeld. Film is best voorspelbaar maar toch wel erg fijn uitgewerkt met schommelende camerabewegingen en eigenlijk een heel bizar plot. Niets is wat het lijkt in deze psycho thriller.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

exclusief € 0,99 verzendkosten

exclusief € 1,95 verzendkosten

exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 november 2010, 0:46 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Redelijk, en met name de twist weet de film nog enigszins te redden, maar de film bevat teveel saaie langdraderige en tevens nutteloze scénes om écht goed te zijn. Vond de acteerprestaties overigens niet slecht.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 januari 2011, 13:40 uur
Deze film valt bij mij onder de categorie 'matig'.
Niet veel kijkplezier aan beleefd !

De film bouwde erg traag op, van begin tot het einde niet echt een spanning.
Ik wist na 30 minuten al precies hoe de film zou verlopen en de daders herkende ik meteen al in de manier van acteren.

Te voorspelbaar, te weinig spanning, niet goed geacteerd en een laag percentage kwaliteit.
Nee, wat mij betreft geen aanrader !

Matige 2 sterren.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 juli 2011, 0:11 uur
Waardeloze film. Trage film met weliswaar een iets verrassend eind, hoewel je dit al een half uur van te voren zag aankomen
Film voelde de hele tijd "nep" aan. Vreemde agenten, vreemde FBI agenten.
Absoluut niet de moeite om 1,5 uur vrije tijd aan te besteden. Zonde!

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 september 2011, 22:30 uur
Een wat rare film die aanvankelijk niet echt in mijn smaak viel, maar toch wel een verrassend einde kent, dat het enigszins toch de moeite loont om hem eens te bekijken.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 december 2011, 16:07 uur
Niet zo.

Het verhaal kon me nauwelijks boeien. Beetje flauw. Vond het nauwelijks interessant, spannend of grappig.
Acteer -en camerawerk bleven enigszins aandacht trekken en dat is het voornaamste dat me hier doorheen wist te slepen. 4.5/10*

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 december 2011, 22:44 uur
Een film die al van halverwege de aanzet geeft naar een flauwe en geforceerde twist. Helaas moest dit dan nog de film redden.