The Last Day of Summer (2007)

13 stemmen | gemiddelde 2,61

Familie /
Komedie85 minuten
geregisseerd door
Blair Treumet
Jansen Panettiere,
Jon Kent Ethridge en
Denyse TontzDe laatste dag van de zomervakantie is in zicht en net als alle andere kinderen baalt Luke Malloy (Jansen Panettiere) hier ook flink van. Hij zou willen dat de laatste dag van de zomervakantie voor eeuwig zou duren. Maar als hij de dag na de zomervakantie wakker wordt, ontdekt hij dat zijn wens plotseling is uitgekomen en hij precies dezelfde dag steeds opnieuw meemaakt.
3,5
[permalink] geplaatst op 22 juni 2008, 17:32 uur2e keer al dat hij op Nick te zien was , vind het een leuke film maar blijft zeker weten een slap aftreksel van Groundhog Day.
3.5*** want het is een gewoon leuke film , en de laatste dag voor school op nieuw doen... wie wil dat nou niet

2,5
[permalink] geplaatst op 22 juni 2008, 18:06 uurHij viel me heel veel mee. Ik voelde me niet zo lekker dus ik dacht, ik ga een simpele film op nickelodeon kijken en het was zo slecht nog niet eens. Het was een beetje de kinder- en familieversie van Groundhog day. Leuke gebeurtenissen maken de film aardig.
[permalink] geplaatst op 21 september 2008, 18:14 uurik wil hem wel helemaal zien heb het laatste stukje gezien di was leuk dus..
2,0
[permalink] geplaatst op 9 april 2009, 9:23 uurop zich leuk idee maar het was een beetje saai om die dag telkens weer te zien het acteerwerk viel mee 2 *
3,0
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2009, 22:36 uurLeuk idee, om dezelfde vakantiedag weer opnieuw te beleven, is weer eens wat anders.
[permalink] geplaatst op 6 september 2009, 16:30 uurPhantasm schreef:
Niet echt, zoals DeCol al zei. Het verhaal lijkt wel erg op Groundhog day.
1,5
[permalink] geplaatst op 8 september 2009, 13:17 uurGrappig verhaal, verder niets...
Slecht geacteerd en zeer voorspelbaar, zelfs voor een kind....
Maar als je op een zondag middag, zo rond 4 uur, denken van: "wat moet nou doen?" kijk deze film dan NIET!