134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.232 berichten | 4.930.198 stemmen

locatie: Films » Picture This! (2008) » Info

Komedie
92 minuten

geregisseerd door Stephen Herek
met Ashley Tisdale, Robbie Amell en Shenae Grimes

Mandy Gilbert is een verlegen buitenbeentje. Toch weet ze de aandacht te krijgen van Drew Patterson, de meest populaire jongen van de school. Hij vraagt haar mee uit naar het schoolbal en ze kan haar geluk niet op. Problemen ontstaan als Mandy's overbeschermende vader haar geen toestemming geeft om met hem uit te gaan en Drew's ex-vriendin weer in beeld komt.

gebruiker
bericht

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 november 2010, 12:37 uur
Voorspelbaar einde maar voor de rest vind ik het toch een leuke aangename film en zeker eens leuk om gezien te hebben, het is ook niet saai, de film blijft gewoon vlot vooruit gaan.
De film is helemaal niet slecht zoals sommige beweren en een meiden film is maar te zien hoe je dat bekijkt hoor; voor mij is twilight een echte meiden film.
In deze film hier komen er toch wel wat schoon vrouwen in dus wij hebben er ook wel wat aan ;).
Het is toch altijd makkelijk om alles negatief te bekijken. :-/

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 december 2010, 19:48 uur
Ik vond het een leuke film en juist niet voorspelbaar,ik en mijn vriendin die de film aan het zien waren dachten dus echt dat de vader er achter kwam maar uitendelijk toch niet

» Laagste prijs voor deze film op DVD

Picture This (€ 8,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Picture This (€ 8,79)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Picture This (€ 8,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 februari 2011, 23:10 uur
Pffff...Echt een slappe film. Wel een aardige film voor 11-jarigen.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 september 2011, 12:17 uur
Leuke film voor wat die was.