134.893 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.062 berichten | 4.929.725 stemmen

locatie: Films » One, Two, Many (2008) » Info

Komedie
88 minuten

geregisseerd door Michael DeLorenzo
met John Melendez, Bellamy Young en Jeffrey Ross

Dit is het verhaal van een man die ware liefde probeert te vinden. Hij is op zoek naar de perfecte meid: eentje die slim is, aantrekkelijk en het belangrijkste van alles, een meid die wel in is voor een trio met een andere vrouw erbij.

gebruiker
bericht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 april 2008, 9:19 uur
wat een vreselijke film!
echt helemaal niks leuks aan.
bah.....

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 mei 2008, 16:04 uur
Voor iedereen die een melige tiener humor film wil zien raad ik deze af. Het is niet eens zo dat de grappen niet grappig zijn , maar gewoonweg dat ze er niet in zitten. Ik zou trouwens ook niet weten wie ik deze film wel aan zou moeten raden 1,5 ster

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 mei 2008, 0:07 uur
ben ik de enige die hem wel leuk vond 8)
geen super komedie maar ik vond hem wel leuk om een keer te zien

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 mei 2008, 16:35 uur
... eens je door de vreemde en saaie eerste 30 min bent wordt het pas leuk ... en vooral het einde heeft een mooie boodschap voor alle mannen die denken zoals hem ... en ja het is geen tiener humor maar eerder voor mannen nooit tevreden zijn over hun relatie ... en ja ... ik ben ook een man ... en ik voel me happy nu !!!

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 augustus 2008, 21:43 uur
hij is goed om hem een keer te zien. maar het verhaal was niet supper.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 maart 2009, 15:15 uur
Wat een overdreven, niet boeiende komedie.. Kijken naar een kerel die al half in zn midlifecrisis zit en alles wat ie ziet tussen de lakens wilt krijgen.. nee, niet mijn ding.
Kon er weinig leuks in ontdekken.