Sans Famille (1958)
Alternatieve titels: Alleen op de Wereld, Senza Famiglia, The Adventures of Remi

39 stemmen | gemiddelde 3,24
Frankrijk / Italië / West-Duitsland
Familie /
Drama100 minuten
geregisseerd door
André Michelmet
Gino Cervi,
Joël Flateau en
Simone RenantAlleen op de Wereld is het verhaal van Remi (een vondeling). Hij woont bij pleegmoeder Barbarin. Zijn stiefvader verkoopt hem aan Vitalis, een straatmuzikant. Met een troepje dieren - Joli-Coeur het aapje, Capi, Zerbino en Dolce de drie honden- trekken zij als muzikanten het land door. Remi hecht zich aan de dieren van de muzikant waarmee zij langs kermissen trekken. Als de oude man sterft staat Remi alleen op de wereld.
3,0
[permalink] geplaatst op 21 augustus 2002, 17:54 uur3* want de tearjerker onder de tekenfilms. Zat ik vroeger echt bij te snikken geloof ik. Trouwens die konijnenfilm is er ook zo een!
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2002, 9:07 uurIk keek vroeger altijd naar de serie, ik keek er altijd graag naar.
Met die typische Japanse tekenstijl. Alle westerlingen hebben overdreven grote ogen.
3,5
[permalink] geplaatst op 28 augustus 2002, 9:11 uurik vond vroeger die scene in dat bos 's nachts echt scary!
[permalink] geplaatst op 15 augustus 2005, 0:05 uur
Unicornio
[permalink] geplaatst op 15 maart 2006, 14:02 uurWaar kan ik deze film kopen ???
5,0
[permalink] geplaatst op 10 maart 2007, 12:54 uurHallo iedereen
Ben net lid geworden van deze site, en ik weet nog niet precies hoe alles werkt, maar aldoende leert men.
Ik ben al heel lang op zoek, naar de film Sans Famille, ik heb deze film gezien toen ik 10 jaar was, ik ben nu 54
Weet iemand misschien waar deze film te koop is, en dan het liefste nederlands ondertiteld. vriendelijke groeten
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2008, 8:33 uurloedertje1 schreef:
Hallo iedereen
Ik zou je willen vragen of jij al in het bezit bent van deze film met nederlandse ondertiteling.
Zou jij mij dan kunnen helpen met het verkrijgen van deze film, want ik ben er ook al jaren naar op zoek.
met vr gr
[permalink] geplaatst op 28 oktober 2008, 8:35 uurZou iemand mij kunnen helpen, om deze speelfilm in het bezit te krijgen.
bij voorbaat dank
Unicornio
[permalink] geplaatst op 28 juli 2009, 10:29 uurnb4870 schreef:
Zou iemand mij kunnen helpen, om deze speelfilm in het bezit te krijgen.
bij voorbaat dank
Ik heb hem op DVD (2 dvd) gekocht bij
www.amazon.fr
Je betaald via iDeal en binnen 1 week heb je hem thuis!
Je kan hem in de originele taal Frans beluisteren maar ook in het Engels.
Helaas geen NL ondertiteling. Maar als je Engels kunt en deze film echt wilt hebben moet dat geen probleem zijn.
3,0
[permalink] geplaatst op 6 september 2010, 15:50 uurZojuist heb ik de dvd gekocht bij freerecordshop, heb er €6,00 voor betaald. Dit is natuurlijk niet de oude versie, op de doos staat o.a 'just4kids' Er wordt Frans gesproken en Nederlands ondertiteld. Er zitten twee dvd's in het doosje op iedere dvd staan twee afleveringen. Voor dat geld kon ik hem niet laten liggen.