132.201 gebruikers | 83.034 films | 30.189 regisseurs | 3.421.595 berichten | 4.775.108 stemmen

Futurama: The Beast with a Billion Backs (2008)

Futurama: The Beast with a Billion Backs (2008)
143 stemmen | gemiddelde 3,17
mijn stem:
Animatie / Komedie
89 minuten

geregisseerd door Peter Avanzino
met de stemmen van Billy West, Katey Sagal en John Di Maggio

De Planet Express bemanning moet aan het werk om de scheuren tussen hun universum en die van een enorme tentakel-alien te dichten. De Alien beïnvloedt Fry om een religie te starten, die men aanspoort om in een quasi-hemel te gaan leven. De mensheid verlaat de aarde, en de robots nemen hier de macht over.

gebruiker
bericht

Metalfist
(crew)
avatar van Metalfist
2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 april 2008, 21:31 uur
Nieuwe Futurama film? Kan wel intressant zijn omdat de reeks me altijd wel intresseerde, heb alleen de eerste film ook nog niet gezien maar dat zal wel niet belangrijk zijn :P

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 april 2008, 18:31 uur
Het verhaal borduurt voort op de gebeurtenissen uit de eerste film.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 mei 2008, 6:32 uur
*DVDreview: http://tinyurl.com/5scheo

Edition Details:
• Chapters: 12
* Audio commentary from creator Matt Groening, David X. Cohen, actors Billy West, John DiMaggio, and Phil LaMarr etc.
• ”Futurama: The Lost Adventure"
• Storyboard Animatic (21:44)
• 6 Deleted Scenes (3;21)
• David Cross Featurette (2:01)
• 3-D Models with Animator Discussion (4:11)
• Blooperama (2:11)
• A Brief History of Deathball (2:01)
• Benders Game (Sneak Peek at Next Futurama Movie) - 2:00
* Custom Case

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 juni 2008, 19:19 uur
Erg leuke nieuwe Futurama film met alle ingredienten die de show voor mij zo prachtig maakt, een sterk verhaal dat wordt afgewisseld met soms droge maar vaker intelligente grappen, waarbij de makers nooit een overkill creeeren.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 juni 2008, 14:23 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Wel een leuke film, maar komt niet boven de series uit. Series zijn leuker en de eerste film is ook grappiger. Daarentegen wel vermaakt en zit er leuke humor in.
De synopsis hierboven vertelt eigenlijk al het hele verhaal. Die alien komt echt pas op het eind, evenals de mensheid die de aarde verlaat...

saiko
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 juni 2008, 19:02 uur
Geen hypnotoad! Ik ben teleurgesteld.

Gajarigon
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 juni 2008, 0:02 uur
Heel wat minder dan de vorige film, en inderdaad is de plotomschrijving hier iets te uitvoerig. Wel enkele briljante grapjes, zoals deze.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juni 2008, 0:22 uur
Futurama is altijd een van mijn favoriten series geweest en ik was ook erg blij dat er einderlijk een film kwam. Ondanks wat mindere punten was de vorige film een heerlijkheid om te zien.

Deze film daarintegen is een tegenvaller.
Het is niet echt spannend, het heeft niet echt de sfeer, de karakters komen niet echt tot hun recht, het verhaal gaat nergens over en vooral en bovenal is het niet echt grappig !

Tja, misschien mis ik iets maar het komt gewoon rommelig over.

Ik ga hem zeker nog wel een keer kijken maar ik kan nu alleen maar zeggen dat ik teleurgesteld ben.
Normaal had ik een 2 gegeven maar ik doe er een half puntje bij want buiten alles om is het wel leuk om de karakters weer te zien.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 juni 2008, 2:12 uur
Minder druk en episodisch dan de vorige film. Hij is wat trager maar voelt meer als een echte film aan. Het verhaal wist me dan ook beter vast te houden.

Ik vind hem een stuk beter dus dan Bender's Big Score.
Fijne Amy Kif arch ook. Altijd al Amy Wong fan geweest. Kan niet wachten tot de volgende :D

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 juni 2008, 12:38 uur
Echt wel heel zwak. Gelukkig is er "Bender" nog om de boel wat kleur te geven. Na het zien van dit gedrocht is het begrijpelijk dat de reeks eerder al afgevoerd werd. Moet beter, Matt!!!

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juli 2008, 15:34 uur
Dit is het tweede deel van bender's big score.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 augustus 2008, 13:31 uur
Skrean schreef:
Dit is het tweede deel van bender's big score.

Niks van, dit is een losstaande tweede film die voortborduurt op de gebeurtenissen binnen Bender's Big Score.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 augustus 2008, 19:30 uur
Ik ben een groot fan van southpark, simpsons en ook van family guy.
Dat zijn echt 3 geweldige animatie series, met gruwlijke humor.

Futurama, is er 1 die ik nooit op de tv heb gezien, en dus ook zonder enige kennis over de personages en soort humor ben ik begonnen met het kijken van de futurama film..

Ten eerste zijn de personages (Vooral bender) erg leuk bedacht, en hebben ze allemaal leuke persoonlijk heden die samen tot erg grappige situaties leiden!
Dan de humor, het is vaak wat beter doordachte humor (Niet zoals bij southpark waar ze elkaar lekker uitschelden en een pratende drol die rond springt) en soms de random grappen zoals je die in grote aantallen in family guy ziet.
Dus aan goede grappen geen gebrek, voeg daar een onbenullig (Maar grappig verzonnen) verhaal aan toe, en je hebt gewoon een erg leuke film!

Zeker de moeite waard om te kijken, ookal ken je futurama niet!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 september 2008, 23:33 uur
De orginaliteitsprijs krijgt ie van me. De film barst van de creativiteit, van setdesign tot verhaallijn. Jammer is wel dat het humorniveau van de series niet bereikt werd.
Misschien kan iemand trouwens de featurelength hierbij zetten?

kaydegreef
nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 september 2008, 13:13 uur
Ik vond hem beter als "Bender's Big Score"
Dit gaf me echt weer het gevoel van de originele serie :)

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 oktober 2008, 15:49 uur
Minder dan Bender's Big Score, maar verder wel leuk om te zien hoor.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 november 2008, 21:06 uur
Good news, everyone! ... Ongeveer hetzelfde niveau als van de serie...

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 november 2008, 0:36 uur
Vond hem ook beter als "Bender's Big Score".
Weer massa's verwijzingen naar andere films in verwerkt en mooie bijrol van Stephen Hawking.
Zeer leuk.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 november 2008, 22:14 uur
Super leuke film.
Wat een waanzinnig verhaal (hoe bedenk je het).
De hele film is het genieten.
Top.

Metalfist
(crew)
avatar van Metalfist
2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 januari 2009, 11:42 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
The Beast with a Billion Backs

Overlaatst de film teruggezien en nog maar eens gemerkt hoeveel zwakker hij eigenlijk is tegenover Bender's Big Score!

Het verhaal leent zich niet echt voor die geweldige Futurama humor waar ik in de serie fan van ben geworden. Er zitten nog wel sterke stukken in maar niet goed genoeg om de volledige 90 minuten te boeien. Vooral na het stuk waar je uiteindelijk de volledige alien ziet slaagt dik tegen.

Alleen Bender, Zoidberg en de verwijzingen naar andere films zorgen nog voor een paar lachbuien.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 februari 2009, 23:24 uur
Met moeite een 3tje, deze tekenfilm vind ik nooit zo hilarisch als Famliy guy of The Simpsons. Jammer eigenlijk..

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 april 2009, 9:43 uur
ik vind het de beste
erg goed verhaal, goede grappen, en dat is genoeg voor 4 *

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 maart 2010, 23:46 uur
The simpsons vond ik beter, maar dit is ook wel leuk vermaak.

Luchtige komedie met vooral een leuke Bender.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 april 2011, 8:37 uur
Nou, het is juist Bender die vervelend gaat worden in dit verhaal. Meestal is hij de crimineel die zijn vrienden in de problemen brengt, tevens ook grappig is en uiteindelijk ook nuttig, maar hier is hij een vervelende spelbreker. Ik heb soms het idee dat het alleen nog maar over Bender gaat getuige de titels van 2 andere Futurama films. Sinds wanneer is hij dan de populairste? Het soort van Body-snatchers verhaal vond ik zelfs untmuntend, maar ik mis inderdaad ook de grote vaste geconcentreerde dosis Futurama-humor.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 augustus 2011, 13:47 uur
Ik vond deze leuker dan Bender's Big Score, mede doordat deze film minder chaotisch was, iets waarvoor Bender's Big Score 0,5* aftrek kreeg van mij. Weer een aantal grappige en zotte situaties waarin onze helden verzeild raken.

Dan Castellaneta (stem van Homer), Stephen Hawking en Brittany Murphy hebben ook hun stem verleend aan deze film.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 oktober 2011, 14:16 uur
Van alle Futurama films heeft deze de meeste samenhang, maar is (misschien daardoor) ook wel érg lang uitgerekt en gewoon saai. Het is net of elke scene wat langer wordt uitgesponnen. Ook zien we dezelfde scenes telkens weer terugkomen.

Op de een of andere manier heeft geen van de vier films écht een aangrijpend plot. Dat is vreemd, want de meeste losse afleveringen weten je wél te boeien, ontroeren, of van je stoel te doen vallen door alle originele ideëen, concepten en grappen.