Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)

Alternatieve titel: Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)
1391 stemmen | gemiddelde 3,41
mijn stem:
Bookmark and Share
Animatie / Komedie
94 minuten

geregisseerd door Carlos Saldanha en Mike Thurmeier
met de stemmen van John Leguizamo, Denis Leary en Ray Romano

In dit nieuwe ''Ice Age avontuur'' jaagt Scrat nog steeds de beruchte eikel na, terwijl hij ondertussen misschien wel zijn ware liefde vindt. Daarnaast verwachten Manny en Ellie hun eerste baby-mammoet, probeert Sid een eigen familie te creëren door een paar dinosaurus-eieren te pikken en Diego vraagt zich af of hij door zijn zachtaardige vrienden niet te lief wordt voor een sabeltand-tijger. Op een missie om Sid te redden, komt de groep in een mysterieuze ondergrondse wereld terecht, waar ze middenin de tropische wildernis en tussen de dinosaurussen belanden. Hier ontmoeten ze de brute, eenogige dinosaurus-jager Buck de wezel...

gebruiker
bericht

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 februari 2010, 2:58 uur
Wat een ontzettend leuke film was dit zeg. Deel 1 vond ik al erg leuk. Deel twee was al iets minder maar met deze film hebben de makers zich prima gerevancheerd. Top amusement!

4,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 februari 2010, 13:00 uur
Beter dan deel 2! _O_

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 maart 2010, 8:04 uur
GEWELDIG ^O^ deel 2 was een stap in de mindere richting
maar met dit deel hebben ze een geslaagde comeback gemaakt net zo super als deel 1 wat mij betref
weet niet of ze het expres hebben gedaan maar zag hier een aantal verwijzingen naar Jurassic park

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 26 maart 2010, 14:50 uur
Stukkie minder dan deel 1, maar stuk beter dan deel 2. De humor was weer goed aanwezig, maar ik vond het vooral qua verhaal het niveau van 1 niet halen. Vond het naar het einde toe allemaal net iets te hectisch, met alle achtervolgingen en weet ik wat nog meer.. Had van mij wat minder gemogen! Maar de karakters blijven toch leuk.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 april 2010, 19:31 uur
Wat mij betreft de beste van de drie.

Goed idee om de dino's in te brengen, kan je veel mee doen in dit genre. Veel grappige scenes, degelijk verhaaltje, maar dé grote troef van deze film is zeker en vast Buckminster. Veel 'cooler' kan een personage niet worden, en dat is zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen.

Ik heb het gevoel dat het thema van de volgende film aliens zullen zijn, daar wordt in deel 1 al een hint voor gegeven.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 april 2010, 16:33 uur
De film is wel leuk en Buck is een zeer tof personage, maar voor de rest kan de film me weinig boeien. Ik heb me niet geamuseerd door hiernaar te kijken. Goed voor een keertje te zien, meer niet.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 25 april 2010, 22:51 uur
Goede film. Goed vervolg. 3 verschillende films van verhaal; vind ik goed gedaan. Ik vind hem even goed als de 2de. Ook weer mooi gemaakt.

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 mei 2010, 14:22 uur
Eindelijk eens aan deze animatiefilm toegekomen. Ik verwachtte een matig 3e deel vanwege het succes van de vorige films, maar niets is minder waar. Ice Age 3 zit vol met goede humor en leuke nieuwe characters. De nieuwe "wereld" waarin het zich afspeelt is weer eens wat anders en zorgt dat het meer-van-hetzelfde gevoel niet te groot wordt :).

Na het ietwat mindere 2e deel had ik dit niet verwacht. Topfilm.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 juli 2010, 15:54 uur
beetje raar dat ze ineens in zo'n 'wereld' terecht komen? :o

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 juli 2010, 17:25 uur
Wat ken der raar zijn in zo'n film :|

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 augustus 2010, 7:26 uur
Ook deze derde film heeft bij mij niet het effect van de eerste film, de tweede film had dit ook al niet meer.
Maar 't blijven wel leuke films, de humor zit goed, er zitten enkele andere wendingen in dan bij de vorige. Vooral de vrouwelijke eekhoorn vind ik de max .
Kijkt goed weg, en duurt juist lang genoeg.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 augustus 2010, 1:46 uur
ik vond het ook maximaal

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 augustus 2010, 10:51 uur
Een lollige film

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 september 2010, 10:47 uur
Vond hem iets leuker dan de tweede, maar de eerste blijft de beste

niet ingelogd

116.201 gebruikers | 69.739 films | 25.782 regisseurs | 2.779.790 berichten | 3.869.521 stemmen