134.896 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.080 berichten | 4.929.803 stemmen

locatie: Films » Savage Weekend (1979) » Info

Horror
88 minuten

geregisseerd door David Paulsen
met Christopher Allport, Jim Doerr en David Gale

Een aantal stadsbewoners gaat weg voor een weekend om ergens de bouw van een nieuwe boot te bezichtigen. Ze worden echter gestalkt door een gemaskerde man. Wanneer er een aantal gruwelijke moorden zijn gepleegd, verdenken ze een bizarre klusjesman, maar is hij wel de dader?

gebruiker
bericht

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 april 2008, 13:48 uur
Voor wat ik van info gevonden heb is dit een obscure maar totaal waardeloze slasher-prent uit het einde van de jaren zeventig en bezit deze brok exploitation zeker niet de kwaliteiten die de relatief hoge IMDb score doen vermoeden. Een echt plot ontbreekt en de vertolkingen zijn barslecht.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 mei 2010, 16:20 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Best een aangename slasher met een paar leuke momenten, maar de film laat een aantal kansen onbenut liggen ( het meisje op de cirkelzaag kon een prachtig gore-moment opleveren, maar wordt dan weer niet uitgewerkt/in beeld gebracht). Eveneens storend was de microfoon die constant in beeld kwam. :(

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 15 juli 2010, 16:02 uur
YouTube - Savage Weekend

Ben een liefhebber van dit soort horror filmpjes. Vond hier alleen niet veel aan. Acteurs waren gewoon saai en het mocht ook sommige scene's wel wat leuker uitgebreid zijn. Krijgt nog een klein puntje erbij voor het goede, bloederige gevecht op het einde. Voor de rest heb ik met deze niet zo veel mee. 2,0.