Wieners (2008)

geregisseerd door
Mark Steilenmet
Kenan Thompson,
Fran Kranz en
Zachary LeviDrie vrienden reizen in een Wiener-wagen door het hele land. Ze zijn op weg naar Hollywood waar één van de vrienden wraak wil nemen op een talkshowhost die zijn leven voorgoed veranderde. Onderweg komen ze hun oud lerares tegen, een bejaard koppel dat niet vies is van de liefde bedrijven en een tofu-wagen met wat minder op vlees gestelde mensen.
3,0
[permalink] geplaatst op 3 mei 2008, 14:02 uurTypisch geval van zo-slecht-dattie-grappig-is.
3,5
[permalink] geplaatst op 6 mei 2008, 0:09 uurVerassend genoeg is dit een best leuke film. Geinig bedacht verhaal. Al klopt er helemaal niks van het plot wat hier staat.
Af en toe was het jammer van de te flauwe niets toevoegende stukjes.
Maar zeker leuk om een keer te kijken.
3,5
[permalink] geplaatst op 2 juni 2008, 15:28 uurLeuke grappige film de moeite waard om te kijken
3,0
[permalink] geplaatst op 6 juni 2008, 12:18 uurTsja... was opzich niet erg vervelend om naar te kijken.
Maar je bent hem wel 2 dagen later vergeten.
[permalink] geplaatst op 7 juni 2008, 0:53 uursluit me bij de rest aan
aangezien kenan erin zat had ik een onwijs stomme film verwacht, maar zn rol was dit keer iets minder dom dan anders, best wel leuke film om een keer te zien
2,5
[permalink] geplaatst op 7 juni 2008, 18:05 uurTja... slap verhaal enzo, wel enkele aardige stukjes, maar uiteindelijk geen geweldig komische film. Kijkt wel lekker weg als je verder weinig te doen hebt.
2,5
[permalink] geplaatst op 9 juni 2008, 17:52 uurZie boven.
Gewoon niet bijzonders.
Niet goed niet slecht.
2,0
[permalink] geplaatst op 13 juni 2008, 15:11 uurwas zeker geen topper maar was dan ook weer niet barslecht voor mij een 2
3,0
[permalink] geplaatst op 15 juni 2008, 23:20 uurBij het begin vond ik de film irritant, maar later werd de film wel steeds leuker en af en toe zitten lache. Wel een aanrader als je niks in huis hebt, maar voor de rest geen topper.
2,5
[permalink] geplaatst op 25 juni 2008, 14:59 uurVan de week gekeken. Niet heel veel bijzonders om eerlijk te zijn. Zaten hier en daar wel een aantal grappige stukjes bij. Gewoon aanzetten, niet nadenken en kijken.
2,5
[permalink] geplaatst op 18 juli 2008, 10:56 uurGewoon kijken, is geen film die je na 5 min afzet.
3,0
[permalink] geplaatst op 21 juli 2008, 2:38 uurCrappy stoners movie , soort half baked maar dan slechter , deed me ook erg denken aan harold & kumar go to white castle met die road trip achtige elementen.
Hoe dan ook zoals dennisabc al zegt zo goed dat het wel weer relaxt is om naar te kijken (maar dan wel onder invloed:P)
Lee72
[permalink] geplaatst op 3 augustus 2008, 2:38 uurHad er niks van verwacht en die verwachting bleek te kloppen.
Het is helemaal niks.
2,0
[permalink] geplaatst op 2 januari 2009, 13:56 uurFilm is simpel, voorspelbaar & soms grappig.
Zeker geen succes. 2*
3,0
[permalink] geplaatst op 2 januari 2009, 14:53 uurErg cliché maar daardoor niet minder vermakelijk.
Andy milonakis die af en toe in het beeld springt, wat is die kerel toch geweldig
Af en toe een leuke scéne die flink op de lachspieren werkt maar iets te veel flauwe grappen waardoor het niet meer dan een gemiddelede komedie is geworden..
3,5
[permalink] geplaatst op 6 januari 2009, 21:43 uurErg vermakelijk!
3,5
[permalink] geplaatst op 14 juni 2009, 13:30 uurwel een lache film. verder af en toe ff een lachmomentje.
[permalink] geplaatst op 16 juni 2009, 6:22 uurSolliciteert bij mij voor de slechtste film van het jaar !
Totaal niet vermakelijk, niet grappig, onnozel verhaal en personages....ik kan zelfs niet één positief element zeggen bij deze film. Ik ga ook niet stemmen , want de film verdient dit zelfs niet om 0,5 te hebben.
Een absolute 0/10.

3,0
[permalink] geplaatst op 21 juni 2009, 14:16 uurVerstand op 0 film met leuke over de top droge humor en ookal is de film hier en daar een beetje flauw.. het geheel kijkt lekker weg en heb er dus ook zeker met plezier naar zitten kijken!
Dit soort filmpjes blijven gewoon leuk om te zien

3,5 sterren.
3,5
[permalink] geplaatst op 22 oktober 2009, 23:33 uurHeerlijke film !
Wat voor mij de film zo leuk maakt is eigenlijk de humor van de hoofdkarakters.
Kenan brings that black shit!
Zachary ( chuck van de tv-serie) moet het vooral van zijn strakke blik hebben en zijn bijna engelse humor en
Fran ( Topher van Dollhouse ) is het hopeloos gevalletje wat later zijn zelfvertrouwen terugkrijgt.
Die combinatie ( van sterren ) maakt het al leuk om naar te kijken en nee, je zult echt niet je b@llen uit de broek lachen maar het is een lekker vrolijke en grappige wegkijkfilm.
Zeker eentje om ( niet nuchter ) met vrienden naar te kijken !
handig 3,5*
2,5
[permalink] geplaatst op 30 mei 2010, 10:48 uurniet slecht , heb me wel vermaakt , geen topper maar om een avondje door te komen is ie zeker wel te doen
3,0
[permalink] geplaatst op 5 juli 2010, 20:52 uur2de kijkbeurt blijft vermakelijk maar de film heeft voor de rest weinig om het leef, gewoon vermakelijk kijkvoer.
van 3,5 naar 3.
2,0
[permalink] geplaatst op 2 oktober 2011, 18:01 uurHad allemaal leuk kunnen uit pakken en er had meer aandacht aan de film besteed moeten om de ander half uur goed te kunnen maken. Net als het script die beter had kunnen zijn maar al met al valt de film mee. Maar schiet bij als een road film het verkeerde keel gat in ook Kenan Thompson had beter gekund.