Se Tutte le Donne del Mondo (1966)
Alternatieve titels: Kiss the Girls and Make Them Die, If All the Women in the World, Operazione Paradiso

er is nog niet gestemd
Henry Levin en
Arduino Maiurimet
Mike Connors,
Dorothy Provine en
Terry-ThomasEen Braziliaanse industrieel heeft een plan gemaakt om de hele wereldbevolking te laten uitsterven en de aarde opnieuw te bevolken met knappe vrouwen die hij vooraf heeft ontvoerd. CIA-agent Kelly (Mike Connors) en MI-6 agente Susan Fleming (Dorothy Provine) binden de strijd aan met de rijke magnaat. ZIj beschikken daarbij over een Rolls-Royce die is uitgerust met alle mogelijke wapens en gadgets voor spionage.
[permalink] geplaatst op 3 april 2012, 11:00 uurEen van de talloze bond spoofs uit de sixties die net als de originelen in de eerste helft een stuk amusanter is dan in de tweede. Speelt op locatie in Rio wat uiteraard fraaie plaatjes oplevert, net zo fraai als de italocultbabes die we in het begin zien onder wie oa Lee, Tolo en Machiavelli.
Helaas wordt de spoof een beetje teveel een 1 op 1 imitatie incl. de onvermijdelijke raketten en ontstekingsmechanismen, terwijl de babes al vrij spoedig ingevroren worden door de satanische booswicht Vallone, die zich van zijn echte Bond soortgenoten onderscheidt doordat hij toegeeft dat hij zijn boosheid slechts bedrijft omdat hij volslagen impotent is.
Er zaten wel enkele aardige gadgets in de film, de reeds gememoreerde rolls kon bv ook dienst doen als mobiel reclamebord langs de kant van de weg.
P.S: Deze spoof kwam VOOR de Bond in Rio film moonraker, die deze lijkt te hebben geplagieerd...