134.893 gebruikers | 85.698 films | 31.044 regisseurs | 3.508.050 berichten | 4.929.693 stemmen

locatie: Films » 17 Again (2009) » Info

Komedie / Romantiek
102 minuten

geregisseerd door Burr Steers
met Zac Efron, Leslie Mann en Thomas Lennon

Het leven van de 37-jarige Mike O'Donnell is een complete chaos. Het wordt nog een stuk gecompliceerder als hij na een ontmoeting met zijn geestelijke gids weer in het lichaam belandt van de 17-jarige scholier, die hij eens was, wiens leven zelf ook niet bepaald op rolletjes loopt.

gebruiker
bericht

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 maart 2011, 14:44 uur
Leuke film, doet me denken aan Mr Destiny

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 maart 2011, 18:22 uur
 bevat spoilers, selecteer de tekst om deze te lezen
Niet meteen mijn favoriete genre, dus de verwachtingen waren niet al te hoog. Maar ik moet zeggen dat ik toch positief verrast werd door deze film. Het verhaal is natuurlijk nonsens, maar dat weet je op voorhand. Verder is de film ook zéér voorspelbaar, maar ook dat is iets wat zeker niet storend was.

De film was op elk moment vermakelijk en hier en daar zat er echt wel een grappige scène in. De situatie op zich is natuurlijk al redelijk komisch: de vader die zijn kinderen wil helpen, maar dat dan ook op een echte vaderlijke manier wil doen terwijl hij vastzit in het lichaam van een 17-jarige... leuk gevonden, wat dan ook tot tal van grappige situaties leidde. Verder vond ik de beste vriend van Mike O'Donnell een zeer leuk personage, vooral zijn versierpogingen vond ik amusant.

Leuk om eens gezien te hebben dus.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

17 Again (€ 11,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

17 Again (€ 12,29)
exclusief € 0,99 verzendkosten

17 Again (€ 12,50)
exclusief € 1,95 verzendkosten

» alle winkels en formaten voor deze film

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 maart 2011, 18:50 uur
17 Again gaf me keer op keer gemengde gevoelens bij het bekijken ervan. Ik kan moeilijk zeggen dat de film mij niet of nauwelijks vermaakte, ook al lagen mijn verwachtingen misschien ietwat hoger dan ik zelf ooit had durven denken. De meeste grappen en grollen die er gemaakt worden in deze film zijn niet grappig oftewel erg misplaatst. Enkele amusante scènes redden dit bizarre boeltje helaas niet. Een niet zo geslaagde middenmoter.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 april 2011, 18:13 uur
Deze romantische komedie met tieneridool Zac Efron valt al bij al best te pruimen. De 30-jarige Mike O'Donnell is niet tevreden met zijn leven en wilt terug 17 zijn. Een schoonmaker op zijn oude school biedt hem deze kans en hij wordt terug een tiener.
Verhaaltje is flinterdun zonder enkele subplots en het einde zie je al van mijlenver aankomen. Toch is de film voorzien van een paar leuke grappen en personages. Efron valt ook reuze mee en speelt zijn rol deftig.

5,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 april 2011, 21:32 uur
Gewoon een pracht van een film, het hoeft niet allemaal geniaal verzonnen te zijn.
Maar dit is gewoon een hele leuke film om te kijken, en dat is i.m.o voldoende.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 juni 2011, 10:27 uur
vrossi schreef:

Mensen die om deze film niet kunnen lachen, zijn toch wel erg zielig hoor..

ja en iedereen die voor dit soort films 5 sterren geven dan?

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 1 juni 2011, 22:29 uur
vrossi schreef:
Maar dit is gewoon een hele leuke film om te kijken, en dat is i.m.o voldoende.

Mensen die om deze film niet kunnen lachen, zijn toch wel erg zielig hoor..

zielig of wat verder ontwikkeld op meerdere vlakken dan jij?

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 juni 2011, 11:34 uur
Op zich een leuke komedie, al is het verhaaltje voorspelbaar en aan de dunne kant. Er wordt wel leuk geacteerd door Efron. Ook zitten er wel een paar geslaagde grappen in de film. 2,5 ster.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 juni 2011, 12:31 uur
Rip-off van duizend andere films en helaas lang niet zo goed als veel van die duizenden. Ik moest regelmatig aan Back to the Future denken maar 17 Again durft niet zo ver te gaan (zoenen met je ouders, jakkiebah) en zit lang niet zo ingenieus in elkaar.

Naast de erg veel flauwe grappen af en toe wel geslaagd (Don't respect me) en Zac Efron doet het leuk als oudere jongere. Over het algemeen te voorspelbaar, te flauw en natuurlijk met een braakmoraal.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 3 juni 2011, 21:38 uur
Gewoon leuk om te kijken met je verstand op nul. Een krappe voldoende.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 juni 2011, 12:09 uur
Zac Efron is gewoon: 'eye candy' zoals we dat noemen. Heerlijk joch om over te fantaseren.

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 8 juni 2011, 18:31 uur
nee, heb niet kunnen lachen. saaie film, mooie vrouwen zag ik ook niet. die half gothic of wat zij ook is vond ik wel het diepte punt, wat een lelijk wijf

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 13 juni 2011, 18:17 uur
Middelmatig feel good filmpje.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 juni 2011, 14:39 uur
leuke film, keek lekker weg.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 juli 2011, 10:09 uur
leuke film met wat grappige momenten maar geen topper, kijkt lekker weg op een zondag

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 september 2011, 11:04 uur
Ik ben echt aangenaam verrast door deze film. Ik zag komedie/romantiek, Zac Efron, deze poster en dan ook nog de titel. Kortom, alle elementen waren aanwezig voor een slechte film en dus genoeg redenen om deze kelk aan mij voorbij te laten gaan. Edoch, toen hij op tv kwam ben ik er al zappend toch mee geconfronteerd en het moet gezegd: onderhoudend is ie wel. Geregeld kon ik er smakelijk om lachen ook, met een uitstekende rol voor die zogezegde vader van Mark. Echt een hilarisch personage. Toch wel een aanrader voor een weinig gecompliceerde avond.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 maart 2012, 13:49 uur
De film kent goede momenten en helaas ook veel voorspelbare scenes. Alles met Perry is eigenlijk slecht. Thomas Lennon is echt geweldig al is t veel jatwerk van Finch uit american pie

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 22 april 2012, 16:03 uur
Matige, clichevolle high school komedie die slechts over enkele (onvermijdelijke) aardige momenten beschikt. Regisseur noch cast grijpen de prent bij de hand om boven die middelmaat uit te stijgen, al moet gezegd dat het script daar ook maar weinig kans toe gaf.

3,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 10 mei 2012, 13:24 uur
Dit vond ik toch wel een verassend leuke, vermakelijke film. Grappig plot.

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 14 mei 2012, 13:26 uur
Redelijke film waarin een man verandert in hoe hij er als puber uitzag. De film volgt het gebruikelijke pad van de zogenaamde gedaanteverwisseling-comedie. Redelijk voorspelbaar dus. Maar de personages zijn leuk genoeg, ook al zijn ze stereotiep, waardoor deze film gewoon lekker wegkijkt. En ook het einde is wel mooi.