geregisseerd door Richard Friedenberg met Tom Selleck, Wendy Crewson en Maggie Grace
Na zijn scheiding en enkele zware jaren heeft Stephen Landis eindelijk weer zijn leven op de rails. Hij heeft een nieuwe relatie met Leah en zij steunt hem in alles. Alles verandert drastisch als zijn dochter uit zijn eerste huwelijk tijdens de zomer komt logeren. Zijn ex-vrouw waarschuwt hem dat zijn dochter nogal lastig kan zijn.
3,0[permalink] geplaatst op 26 februari 2008, 12:14 uur
3,0[permalink] geplaatst op 25 april 2008, 15:34 uur
salvatore schreef: Aardige film over probleemkinderen, met een leuke Maggie Grace. Verhaal wordt af en toe iets te snel verteld waardoor je niet in een bepaalde sfeer komt die de film probeert over te brengen. Wel kijkt de film over het algemeen lekker weg maar breekt ook weer geen records. 3*en
Ik vond het ook wel een aardige film. Geen hoogvlieger maar toch de moeite van het kijken waard.