Titanic (1984)

geregisseerd door
Lutz Büschermet
Hans Korte,
Volkert Kraeft en
Sigmar SolbachApril 1912. Op een mistige nacht vaart het cruise-schip Titanic tegen een ijsberg en loopt stilaan vol water. De bemanningsleden zijn er van overtuigd dat het schip gaat zinken maar vertellen aan de passagiers dat ze zich geen zorgen moeten maken. Maar die denken dat er meer aan de hand is.
[permalink] geplaatst op 18 februari 2008, 21:27 uurhhmmmm deze zou ik wel eens willen zien.
[permalink] geplaatst op 8 april 2008, 18:53 uurWaar heeft "gerwinmaster" deze,vrijwel onbekende,film gezien?
[permalink] geplaatst op 23 april 2008, 19:05 uurIk denk dat hij hem niet heeft gezien , maar wildweg zomaar heeft gestemd.
combi
[permalink] geplaatst op 23 april 2008, 19:18 uurof zich gewoon zwaar vergist.
5,0
[permalink] geplaatst op 21 mei 2008, 15:38 uurgewoon een keer was ie op tv
[permalink] geplaatst op 21 mei 2008, 15:52 uurDit is niet de versie met Leonardo diCaprio en Kate Winslet en dat had je al kunnen zien als je even naar het plaatje en jaartal had gekeken.
[permalink] geplaatst op 21 mei 2008, 16:36 uurdammit schreef:
gewoon een keer was ie op tv
Welke zender.als hij een jaar geleden op VTM was of op BBC is het waarschijnlijk de versie uit 1997.
5,0
[permalink] geplaatst op 29 mei 2008, 11:47 uurnee het is niet de ene met leonardo decaprio enzo maar deze was zeker goed hoor aanrader voor iedereen die van drama en af en toe van spanning houdt
[permalink] geplaatst op 3 juni 2008, 17:04 uurAch er zijn zoveel films van dat onderwerp.Mischien was het die ui 96.of mischien zonden ze hem uit op een duitse zender.Was hij op een duitse zender?